مواد لازم براي 25 تا 30 قطعه:
پنير بلوچيز: 150 گرم
پنير خامه اي: 100 گرم
پيازچه ريز خرد شده: 1 قاشق چاي خوري
سركه ي قرمز رقيق شده با آب: 1 قاشق غذا خوري
كراكر پنيري يا نان تست برش داده شده: 25 تا 30 قطعه
خرماي خشك براي تزيين: 3 عدد
طرز تهيه:
پنير بلوچيز را رنده كنيد. آن را پنير خامه اي، پيازچه ي خرد شده و سركه ي رقيق شده مخلوط كرده و روي نان ها شكوفه بزنيد. كاناپه ها را برش هايي از خرماي خشك تزيين كنيد.
منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 39