مواد لازم:
بادمجان كبابي: 4 عدد بزرگ
پياز: 1 عدد متوسط
فلفل سبز دلمه اي: 1 عدد كوچك
فلفل رنگي: 1 عدد کوچک
نخود پخته: نصف ليوان
نعناي تازه و خرد شده: 1 قاشق غذا خوري
روغن زيتون: 4 قاشق غذا خوري
سركه ي خرما يا بالزاميك: 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل: به دلخواه
طرز تهيه:
بادمجان كبابي را پوست بكنيد و ساطوري كنيد.
پياز را نگيني خرد كنيد، فلفل دلمه اي و فلفل رنگي را نيز كباب كنيد و پوست آن را بكنيد و ريز خرد كنيد.
نخود پخته و نعناي خرد شده را نيز به مواد اضافه كنيد.
روغن زيتون كه بهتر است بودار باشد را همراه با سركه ي بالزاميك يا خرما، نمك و فلفل به مواد بيفزاييد.
سالاد را در ظرف مناسب بكشيد و تزيين كنيد.
مي توانيد به جاي سركه از آب غوره نيز استفاده كنيد.
منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 36/خ