مواد لازم:
لوبيا سبز تازه: 200 گرم
پياز سرخ كرده: 3 تا 4 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
آب: نصف فنجان
مرغ خرد شده: 200 گرم
آب ليمو: 1 قاشق غذا خوري
سبزي پلويي (تره، گشنيز، جعفري و شويد): 150 گرم
برنج: 200 گرم
روغن براي روي برنج: 4 قاشق غذا خوري
زعفران آب كرده: 1 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
لوبيا سبز را تفت دهيد.
پياز داغ را به آن اضافه كنيد و كمي نمك و فلفل به آن بيفزاييد و سپس اجازه دهيد لوبيا با نصف فنجان آب بپزد تا كمي نرم شود.
وقتي كه مواد جوش آمد و آب آن كم شد، مرغ هاي ريز شده را نيز اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد و پخته شود.
يك قاشق آب ليمو را اضافه كنيد و اجازه دهيد كاملاً آب اين مواد كشيده شود.
سبزي را خرد كنيد. برنج را آبكش كنيد، فقط چون اين برنج با سبزي دم مي شود، كمي برنج را زنده برداريد. در كف قابلمه كمي روغن بريزيد و برنج، سبزي و مايه ي لوبيا و مرغ را لابه لا بدهيد تا كاملاً مواد تمام شود.
در قابلمه را بگذاريد تا برنج دم بياورد. سپس روي آن روغن بريزيد و بگذاريد برنج كاملاً دم بكشد.
بعد از كشيدن پلو، آن را با كمي زعفران تزيين كنيد. مي توان از سير تازه هم در سبزي پلويي استفاده كرد.
نكته:
در اين برنج مي توانيد به جاي سبزي پلو تنها از شويد استفاده كنيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي شماره 36/خ