مواد لازم:
100گرم / فيله سينه مرغ
يک عدد / پياز
200گرم / پنير پارمزان
يک عدد / گوجه فرنگي
يک قاشق چايخوري / سبزي جات معطر خرد شده
250گرم / گوشت چرخ شده
مقداري / نمک و ادويه
مقداري / آويشن
طرز تهيه:
1ـ فيله مرغ را آب پزکنيد در حدي که پخته شود ولي له نشود.
2ـ سيب زميني پخته را به صورت حلقه اي برش بزنيد.
3ـ پياز را خرد کرده ،داخل روغن تفت دهيد.
4ـ گوشت چرخ شده را به پياز افزوده، تفت دهيد.
5ـ ادويه ،نمک و سبزي جات خرد شده را به مواد افزوده و کمي تفت دهيد.
6ـ مخلوط گوشت را روي فيله هاي مرغ بريزيد.
7ـ روي مخلوط گوشت ،پنير رنده شده بپاشيد.
8ـ مقداري آويشن روي پنير بپاشيد.
9ـ فيله ها را به مدت 6تا7دقيقه زير حرارت گريل قرار دهيد تا سطح پنير طلايي رنگ شود.
منبع:تغذيه و سلامتي،شماره 77/خ