مواد لازم:
برنج : 3 پيمانه
گوشت مرغ بدون استخوان : 500 گرم
قارچ: 250 گرم
هويج متوسط : يک عدد
فلفل دلمه متوسط : يک عدد
پياز متوسط : يک عدد
سير تازه: 3 حبه
روغن زيتون: 4 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذاخوري
دارچين : يک و يک دوم قاشق چايخوري
نمک و فلفل به مقدار کافي
طرز تهيه:
برنج را پاک کنيد، خوب بشوييد و همراه شش پيمانه آب و به مقدار کافي نمک براي پخت بگذاريد به مدت چهار تا پنج ساعت در آب بماند و خيس بخورد. گوشت مرغ را به قطعات اندازه دو بند انگشت خرد کنيد. پياز، قارچ، فلفل دلمهاي، هويج و سير را به شکل نگيني خرد کنيد. روغن را درون قابلمه مناسبي بريزيد و روي شعله ملايم گرم کنيد. ابتدا تکههاي گوشت مرغ را در آن مدت شش تا هفت دقيقه تفت دهيد و پس از طلايي شدن آن را برداريد و کنار بگذاريد، سپس بقيه مواد خرد شده را درون قابلمه بريزيد و حدود چهار تا پنج دقيقه تفت دهيد، پس از آن رب را اضافه کنيد و مواد را دو تا سه بار به هم بزنيد، بعد آب برنج را به مواد درون قابلمه اضافه کنيد و بگذاريد جوش بيايد. پس از جوش آمدن، حرارت را ملايم کنيد، برنج و نمک و فلفل را اضافه کنيد و پس از آنکه آب برنج کشيده شد، دارچين را اضافه کنيد و برنج را آهسته زير و رو کنيد. زير قابلمه را شعله پخش کن بگذاريد و روي حرارت ملايم حدود 30 تا 40 دقيقه بگذاريد دم بکشد.
منبع: www.salamat.com/خ