جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دمي مرغ و قارچ
-(3 Body) 
دمي مرغ و قارچ
Visitor 387
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج : 3 پيمانه
گوشت مرغ بدون استخوان : 500 گرم
قارچ: 250 گرم
هويج متوسط : يک عدد
فلفل دلمه متوسط : يک عدد
پياز متوسط : يک عدد
سير تازه: 3 حبه
روغن زيتون: 4 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذاخوري
دارچين : يک و يک دوم قاشق چاي‌خوري
نمک و فلفل به مقدار کافي

طرز تهيه:

برنج را پاک کنيد، خوب بشوييد و همراه شش پيمانه آب و به مقدار کافي نمک براي پخت بگذاريد به مدت چهار تا پنج ساعت در آب بماند و خيس بخورد. گوشت مرغ را به قطعات اندازه دو بند انگشت خرد کنيد. پياز، قارچ، فلفل دلمه‌اي، هويج و سير را به شکل نگيني خرد کنيد. روغن را درون قابلمه مناسبي بريزيد و روي شعله ملايم گرم کنيد. ابتدا تکه‌هاي گوشت مرغ را در آن مدت شش تا هفت دقيقه تفت دهيد و پس از طلايي شدن آن را برداريد و کنار بگذاريد، سپس بقيه مواد خرد شده را درون قابلمه بريزيد و حدود چهار تا پنج دقيقه تفت دهيد، پس از آن رب را اضافه کنيد و مواد را دو تا سه بار به هم بزنيد، بعد آب برنج را به مواد درون قابلمه اضافه کنيد و بگذاريد جوش بيايد. پس از جوش آمدن، حرارت را ملايم کنيد، برنج و نمک و فلفل را اضافه کنيد و پس از آنکه آب برنج کشيده شد، دارچين را اضافه کنيد و برنج را آهسته زير و رو کنيد. زير قابلمه را شعله پخش کن بگذاريد و روي حرارت ملايم حدود 30 تا 40 دقيقه بگذاريد دم بکشد.
منبع: www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image