جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش آلو اسفناج
-(0 Body) 
خورش آلو اسفناج
Visitor 358
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

-آلو:500گرم
-اسفناج:يک کيلوگرم
-ماهيچه:سه عدد
-پياز:دو عدد متوسط
-زردچوبه:يک قاشق مرباخوري
-سرکه:يک فنجان
-شکر:يک فنجان
-نمک:مطابق ذائفه
ترکيب آلو و اسفناج، خورش خوشمزه اي است که خيلي ها دوست دارند و البته خيلي ها هم چندان دل خوشي از آن ندارند. اما طبع سرد آلو با طبع گرم اسفناج، پديده اي مي شود که نمي توانيد از آن بگذريد.

روش تهيه:

اسفناج ها را بشوييد و پس از خشک شدن نسبي، آنها را خرد کنيد. سراغ پيازها برويد، بايد آنها به اندازه کشمش خرد کنيد. مرحله بعدي سرخ کردن پيازهاست. پيازها که سرخ شدند، زرد چوبه را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد. نبايد زردچوبه را سرخ کنيد، طعم پياز را تلخ مي کند. پيازها را از روغن خارج کنيد. روغن پياز را نگهداريد، چون بايد اسنفاج را در اين روغن سرخ کنيد. کمي که اسفناج سرخ شد، پياز را به آن اضافه کنيد. کنار دستتان، آب جوش داشته باشيد و داخل آن بريزيد و اجازه دهيد خورش به خوبي جا بيفتد. نمک را فراموش نکنيد. آلوها را از قبل خيس کنيد. حدود 30دقيقه زمان مناسبي براي خيس خوردن آلوست. زمان ريختن آلوها در خورش، يک ساعت پيش از سرو آن است. بيش از اين اگر آلو در خورش بماند، له مي شود. پيش از ريختن آلو سرکه و شکر را به خورش اضافه کنيد. چون پس از اضافه کردن آلو نمي توانيد زياد خورش را هم بزنيد. اما ماهيچه. ماهيچه آلو اسفناج را نبايد مثل گوشت خورش قورمه سبزي داخل خورش بپزيد توصيه مي کنم آنها را جدا بپزيد؛ ابتدا آنها را تفت دهيد تا له نشوند، سپس آنها را بپزيد. ماهيچه ها که پخته شد، همراه با آب داخل خورش بريزيد، آب ماهيچه خورش شما را خوشمزه مي کند.
منبع: نشريه زندگي ايراني، شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image