جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خينگال
-(4 Body) 
خينگال
Visitor 449
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي خمير:

تخم مرغ: 1 عدد
نمک: نصف قاشق چاي خوري
آرد: حدوداً سه و نيم پيمانه
آب: 1 پيمانه

مواد لازم براي خينگال:

روغن: 3 قاشق سوپ خوري
رب: 2 قاشق سوپ خوري
آب: به مقدار لازم
نخود خيس خورده: 1 پيمانه
نعناع خشک: 1 قاشق سوپ خوري
سرکه: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهيه:

ابتدا تخم مرغ را کمي هم زده بعد آب و آرد را همراه با نمک اضافه کنيد تا جايي که خمير حاصل به دست نچسبد. سپس خمير را با وردنه باز کنيد و به کمک خميربُر آن را به صورت مربع هاي يک در يک سانتي متري برش بزنيد و بگذاريد تا 2 الي 3 روز خشک شود. سپس روغن را با رب تفت داده و آب و نخود ها را هم اضافه کنيد. وقتي جوش آمد، مربع هاي خشک شده را هم بيفزاييد و به مدت حدود يک ساعت و نيم در قابلمه با در باز بپزيد. وقتي مواد پخت ، نعناع و سرکه و در صورت تمايل آب قلم بيفزاييد.

نکته:

1- خينگال از غذا هاي سنتي شهر باکو است.
2- واژه ي خينگال گويا مشتق از خان گل مي باشد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image