مواد لازم:
سبزي معطر (خالواش، نعناع و گشنيز) ساييده شده: 2 تا دو و نيم قاشق سوپ خوري
بادمجان متوسط: 4 تا 5 عدد
مغز گردو ساييده: 150 گرم
سير ساييده: 2 تا 3 حبه
گلپر: نصف قاشق مرباخوري
آب انار ترش تازه يا آب غوره: يک ليوان
نمک: به مقدار لازم
دانه هاي انار ترش و فلفل سبز: به دلخواه
طرز تهيه:
سبزي ها را پاک کرده و خوب شسته و بگذاريد تا آبش خشک شود. بعد با کمي نمک آن را ساييده و خيلي ريز خرد کنيد. بادمجان ها را روي آتش يا در فر کاملاً کباب کنيد و پوست بگيريد و با گوشت کوب آن را له کنيد. سپس بادمجان، مغز گردو، سير و سبزي ها را با هم مخلوط کنيد و آب انار يا آب غوره را کم کم به آن اضافه کنيد، به اندازه اي که خيلي رقيق نشود. اگر نمک آن کم بود نمک و گلپر را به آن اضافه نماييد بعد آن را در ظرفي ريخته و با دانه هاي انار ترش و فلفل سبز تزيين کنيد و اگر ميل داريد که کال کباب کمي مزه ي تند داشته باشد همراه سبزي ها يک دانه فلفل سبز تند اضافه نماييد.
نکته:
در مورد بادمجان مي توانيد به مجله هاي شماره ي 41 صفحه ي 61 و شماره ي 23 صفحه ي 84 مراجعه کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47