جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کال کباب (دختر لوس)
-(1 Body) 
کال کباب (دختر لوس)
Visitor 379
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

سبزي معطر (خالواش، نعناع و گشنيز) ساييده شده: 2 تا دو و نيم قاشق سوپ خوري
بادمجان متوسط: 4 تا 5 عدد
مغز گردو ساييده: 150 گرم
سير ساييده: 2 تا 3 حبه
گلپر: نصف قاشق مرباخوري
آب انار ترش تازه يا آب غوره: يک ليوان
نمک: به مقدار لازم
دانه هاي انار ترش و فلفل سبز: به دلخواه

طرز تهيه:

سبزي ها را پاک کرده و خوب شسته و بگذاريد تا آبش خشک شود. بعد با کمي نمک آن را ساييده و خيلي ريز خرد کنيد. بادمجان ها را روي آتش يا در فر کاملاً کباب کنيد و پوست بگيريد و با گوشت کوب آن را له کنيد. سپس بادمجان، مغز گردو، سير و سبزي ها را با هم مخلوط کنيد و آب انار يا آب غوره را کم کم به آن اضافه کنيد، به اندازه اي که خيلي رقيق نشود. اگر نمک آن کم بود نمک و گلپر را به آن اضافه نماييد بعد آن را در ظرفي ريخته و با دانه هاي انار ترش و فلفل سبز تزيين کنيد و اگر ميل داريد که کال کباب کمي مزه ي تند داشته باشد همراه سبزي ها يک دانه فلفل سبز تند اضافه نماييد.

نکته:

در مورد بادمجان مي توانيد به مجله هاي شماره ي 41 صفحه ي 61 و شماره ي 23 صفحه ي 84 مراجعه کنيد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image