جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک پنير محلي
-(1 Body) 
خوراک پنير محلي
Visitor 395
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 5 نفر:

روغن مايع: 3 قاشق سوپ خوري
زيره ي سبز: 2 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي خرد کرده: 7 عدد
پنير محلي خرد کرده: 200 گرم
پودر فلفل قرمز: يک دوم قاشق چاي خوري
نمک: 1 قاشق چاي خوري
زرد چوبه: 1 قاشق چاي خوري
نخود فرنگي پخته: 50 گرم
خامه: 100 گرم
گشنيز خرد کرده: 4 قاشق سوپ خوري
آب ليمو ترش: 2 قاشق سوپ خوري

روش تهيه:

قابلمه اي روي اجاق بگذاريد و روغن را در آن گرم کنيد. زيره را در روغن تفت دهيد تا عطر آن بلند شود و رنگش مايل به طلائي يا قهوه اي گردد. بعد گوجه فرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا پنير، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه و نخود فرنگي را اضافه کنيد و به مدت 4 تا 5 دقيقه روي اجاق نگه داريد. اکنون خامه، گشنيز و آب ليمو ترش را بيفزائيد و مخلوط کنيد. پس از 5 دقيقه، خوراک را از روي حرارت برداريد و در ظرف مناسبي بکشيد.

ياد آوري:

مي توانيد براي تزئين از گوجه فرنگي مينياتوري استفاده کنيد.

منبع: ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image