مواد لازم براي 4 تا 5 نفر:
روغن مايع: 3 قاشق سوپ خوري
زيره ي سبز: 2 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي خرد کرده: 7 عدد
پنير محلي خرد کرده: 200 گرم
پودر فلفل قرمز: يک دوم قاشق چاي خوري
نمک: 1 قاشق چاي خوري
زرد چوبه: 1 قاشق چاي خوري
نخود فرنگي پخته: 50 گرم
خامه: 100 گرم
گشنيز خرد کرده: 4 قاشق سوپ خوري
آب ليمو ترش: 2 قاشق سوپ خوري
روش تهيه:
قابلمه اي روي اجاق بگذاريد و روغن را در آن گرم کنيد. زيره را در روغن تفت دهيد تا عطر آن بلند شود و رنگش مايل به طلائي يا قهوه اي گردد. بعد گوجه فرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا پنير، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه و نخود فرنگي را اضافه کنيد و به مدت 4 تا 5 دقيقه روي اجاق نگه داريد. اکنون خامه، گشنيز و آب ليمو ترش را بيفزائيد و مخلوط کنيد. پس از 5 دقيقه، خوراک را از روي حرارت برداريد و در ظرف مناسبي بکشيد.
ياد آوري:
مي توانيد براي تزئين از گوجه فرنگي مينياتوري استفاده کنيد.
منبع: ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34