مواد لازم براي 2 نفر:
مرغ سرخ کرده: 200 گرم
ژامبون مرغ خرد کرده: 4 برش
سس مايونز: 60 گرم
سس خردل: يک قاشق سوپ خوري
نان جو: 4 تکه
پوره ي نخود فرنگي: يک چهارم پيمانه
برگ کاهو خرد کرده: 2 عدد
گوجه فرنگي خرد کرده: يک عدد
روش تهيه:
پوست و استخوان مرغ را جدا کنيد و آن را به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد. آن گاه در تابه ي کوچکي ژامبون ها را سرخ کنيد تا برشته شوند. سپس آن ها را روي کاغذ هوله اي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. حالا سس مايونز و خردل را در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند. بعد پوره ي نخود فرنگي و سس مايونز را با هم مخلوط کنيد. اکنون اين مخلوط را روي دو تکه از نان ها بماليد و کاهو و گوجه فرنگي را روي آن ها بگذاريد و در انتها مرغ و ژامبون خرد کرده را روي نان ها بگذاريد. حالا به ساندويج نمک و فلفل بپاشيد و تکه هاي ديگر نان را روي مواد بگذاريد.
نکته ي خواندني:
منجمد کردن ساندويچ ها به سرد ماندن آن ها کمک مي کند. البته به جهت کيفيت، آن هايي که سس مايونز، کاهو و گوجه فرنگي دارند را منجمد نکنيد و اين مواد را صبح به ساندويچ بيفزاييد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34