جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساندويچ کلاب مرغ
-(2 Body) 
ساندويچ کلاب مرغ
Visitor 381
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر:

مرغ سرخ کرده: 200 گرم
ژامبون مرغ خرد کرده: 4 برش
سس مايونز: 60 گرم
سس خردل: يک قاشق سوپ خوري
نان جو: 4 تکه
پوره ي نخود فرنگي: يک چهارم پيمانه
برگ کاهو خرد کرده: 2 عدد
گوجه فرنگي خرد کرده: يک عدد

روش تهيه:

پوست و استخوان مرغ را جدا کنيد و آن را به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد. آن گاه در تابه ي کوچکي ژامبون ها را سرخ کنيد تا برشته شوند. سپس آن ها را روي کاغذ هوله اي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. حالا سس مايونز و خردل را در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند. بعد پوره ي نخود فرنگي و سس مايونز را با هم مخلوط کنيد. اکنون اين مخلوط را روي دو تکه از نان ها بماليد و کاهو و گوجه فرنگي را روي آن ها بگذاريد و در انتها مرغ و ژامبون خرد کرده را روي نان ها بگذاريد. حالا به ساندويج نمک و فلفل بپاشيد و تکه هاي ديگر نان را روي مواد بگذاريد.

نکته ي خواندني:

منجمد کردن ساندويچ ها به سرد ماندن آن ها کمک مي کند. البته به جهت کيفيت، آن هايي که سس مايونز، کاهو و گوجه فرنگي دارند را منجمد نکنيد و اين مواد را صبح به ساندويچ بيفزاييد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image