وسايل مورد نياز:
کدو حلوائي متوسط: 1 عدد
چاقوي ليزري نوک تيز: 1 عدد
روش ساخت:
ابتدا از قسمت سر کدو گلبرگ هائي به شکل بيضي درآوريد.
آن گاه بين گلبرگ هاي اول به صورت نيم دايره برش هاي جدا کننده اي را ايجاد کنيد. (چاقو بايد به صورت مايل گرفته شود). سپس برش هاي مرزي را ايجاد کنيد. (به صورت عمودي) اين کار را تا وسط کدو ادامه دهيد. حالا چاقو را در بر ش هاي دور آن بيشتر فرو کنيد تا قسمت کار شده (تزئين شده) از کدو جدا شود. حال قسمت پائين کدو را مي توانيد به همان ترتيب يا به شکل دلخواه (که در تزئينات قبلي آمده است) تزئين کنيد.
توجه داشته باشيد که پوست کدو بسيار سفت و خشک است. پس در هنگام کار با دقت و آرامش بيشتري از چاقو استفاده کنيد.
ياد آوري: از اين کدو مي توان به عنوان ظرف ميوه، سوپ، خورش، ... استفاده نمود.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34