جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مهارت خودشناسي
-(0 Body) 
مهارت خودشناسي
Visitor 497
Category: دنياي فن آوري
در روايات آمده است: من عرف نفسه فقد عرف ربه.
معرفي خودشناسي، به عنوان يکي از مهارت هاي زندگي قابل تأمل است. اکثر مکاتب و روش هاي مشاوره اي و روان درماني در مباحث روان شناختي و حتي پيش از آن ها، مکاتب الهي به ويژه اسلام، افراد را به تدبر در خويشتن فرا خوانده اند. از آن جا که خودشناسي مقدمه ارتباط مؤثر با ديگران است و هر انساني نيازمند حفظ و تقويت عزت نفس خويشتن است و تخريب عزت نفس در هر فرد موجب احساس حقارت و در نتيجه اضطراب خواهد شد لازم است به انگيزه ي بسياري از رفتارها توجه نماييم.
پي بردن به انگيزه هاي اصلي رفتارها نيز نيازمند خودشناسي و بررسي زواياي وجود است، پس لازم است در جهت خودشناسي نيز از استوانه هاي متفکري کمک بگيريم تا ما را با اعماق اميال و خواسته هاي خود آشنا نموده و به توانمندي هاي خود آگاه سازند.
با فهم حقيقي توانمندي ها، احساس حقارت در آدمي از بين خواهد رفت و زمينه هاي بروز اضطراب مرضي خواهد خشکيد. در چنين حالتي اعتماد به نفس حاصل از توان موجود، آدمي را به واکنش و برخوردهاي اصولي با موقعيت هاي جديد اميدوار خواهد ساخت و در طي همين تعاملات زمينه هاي رشد و تعالي به وجود خواهد آمد.
امکان دارد آگاه نبودن از خصلت ها و استعدادهاي خود، سرچشمه ي تعارض هاي فراوان و شکست هاي اصلي زندگي انسان باشد. بنابراين، بايد نوجوانان و جوانان را ياري کرد تا ويژگي هاي اصلي شخصيت و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند و فشارها و دلهره هاي خود را تشخيص دهند. گذشته از اين، خودشناسي پيش نياز روابط مؤثر اجتماعي و بين فردي است و در ايجاد هم دلي و هم حسي با ديگران نقش مهمي ايفا مي کند.
منبع: کتاب مهارتهاي زندگي

تصاوير زيبا و مرتبط با اين مقاله
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image