محصولات
دریافت کاتالوگ محصولات
پورتال ایمن
سیستم آرشیو اسناد
سیستم پشتیبانی (Ticketing)
سیستم مدیریت جلسات
سیستم مدیریت وظایف
سیستم پورتال داخلی ویژه همکاران
سیستم تولید و مدیریت وب سایت
سیستم اتوماسیون اداری
سیستم مدیریت فروشگاه
سیستم گفتگوی آنلاین (پشتیبانی)
نرم افزار های اندروید
فروشگاه
جستجوی محصولات
همه محصولات
بانک شماره موبایل
گالری تصویری فایل PSD
گالری تصویری فایل افتر افکت
سیستم پیامک
عضویت رایگان در سامانه
ورود به سامانه پیامک
ارسال به BTS ایرانسل
امکانات سامانه پیامک
وب سرویس رایگان پیامک
سرویس HTTP پیامک رایگان
افزونه ورد پرس
نرم افزار ویندوزی پیامک
خرید خط هزار و تلفن ثابت
عمومی
اخبار
تقویم تاریخ
نرم افزارهای موبایل
مقالات
معرفی سایت
درباره ما
پرسش و پاسخ
ارسال تیکت
اطلاعات تماس
درباره ما
پرسش و پاسخ
آموزش برنامه نویسی
سفارش تبلیغ اندروید
Type
All
کامپيوتر
دنياي فن آوري
جستجو در محصولات
8 آذر 1387 / 29 ذيقعده 1429 / 28 نوامبر 2008
-(10 Body)
8 آذر 1387 / 29 ذيقعده 1429 / 28 نوامبر 2008
Visitor 341
Category:
دنياي فن آوري
1) سالروز شهادت نهمين ستاره امامت و ولايت حضرت امام جواد الائمه عليه السلام :
امام نهم كه نامش «محمد» و كنيهاش «ابو جعفر» و لقب او «تقى» و «جواد» است، در ماه رمضان سال 195 ه'. ق در شهر «مدينه» ديده به جهان گشود.مادر او «سبيكه» كه از خاندان «ماريه قبطيه» همسر پيامبر اسلام به شمار مىرود، از نظر فضائل اخلاقى در درجه والايى قرار داشت و برترين زنان زمان خود بود، به طورى كه امام رضا - عليه السلام از او به عنوان بانويى منزه و پاكدامن و با فضيلت ياد مىكرد.روزى كه پدر بزرگوار امام جواد - عليه السلام – به شهادت رسيد ، او حدود هشت سال داشت و در سن بيست و پنج سالگى به دست معتصم عباسي به شهادت رسيد و در قبرستان قريش در بغداد در كنار قبر جدّش، موسى بن جعفر - عليه السلام - به خاك سپرده شد.
2) 8 آذرماه سال1360هجري شمسي:
شهربُستان درعمليات پيروزمندانه «طريقُ القُدس» درجريان جنگ تحميلي از رژيم بعثي عراق بازپس گرفته شد. عمليات طريق القدس با رمز«يا حسين(عليه السلام)» درغرب سوسنگرد و منطقه عمومي بستان آغازشد. اين عمليات به منظورآزادسازي شهربستان و دسترسي به «هورُ الهويزه» انجام شد. عمليات طريق القدس طي 14روز با موفقيت كامل به پايان رسيد و علاوه بربستان تا نقطه مرزي چَزّابه ازوجود دشمن بعثي پاك شد.
3) ارتحال فقيه نامدار معاصر حضرت آيتاللَّه العظمي "محمدعلي اراكي" (1373 ش)
شيخ الفقهاء و المجتهدين حضرت آيتاللَّه العظمي شيخ محمدعلي مصلحي اراكي در سال 1273ش (1312 ق) در اراك به دنيا آمد. ايشان از يازدهسالگي به طور جدي و به شوق فراگيري علوم اسلامي، نزد استادان برجسته عصر خود حاضر شد. اين عالم برجسته از محضر علماي بزرگي همچون آيات عظام؛ سيدعبدالكريم حائري يزدي و محمدتقي خوانساري كسب فيض كرد و سپس خود به تدريس پرداخت. آيتاللَّه اراكي در طي 35 سال تدريس، پيچيدهترين مباحث علمي را با گفتاري شيوا و بياني رسا مطرح و آنها را به آساني تفهيم ميكرد. حضرات آيات محمدتقي ستوده، عليپناه اشتهاردي، جلال طاهرشمس گلپايگاني، محسن حرم پناهي، محمدعلي علوي گرگاني، سيد محسن خرازي، علي كريمي جهرمي، رضا استادي، مرتضي مقتدايي، محمدتقي مصباح يزدي و دهها عالم فرزانه ديگر از جمله تربيت يافتگان محفل درس آيتاللَّه اراكي بودند. آيتاللَّه اراكي همچنين در مراحل مختلف، از انقلاب اسلامي، حمايت و پشتيباني مينمود و علاقهاي ويژه به حضرت امام خميني داشت. از اين عالم و فقيه برجسته، آثار بسياري برجاي مانده است كه رساله في الاجتهاد و التقليد و حاشيه بر عروةالوثقي از آن جملهاند. سرانجام اين فقيه سترگ در هشتم آذر 1373ش برابر با 25 جمادي الثاني 1415 ق در يكصد سالگي دار فاني را وداع گفت و پس از تشييعي بسيار با شكوه، پيكر ايشان در مسجد بالاسر حرم حضرت معصومه(سلام الله عليها) در جوار اساتيدش به خاك سپرده شد.
4) شهادت "سيد عبدالحسين واحدي" مرد شماره دو فداييان اسلام توسط رژيم پهلوي (1335ش)
سيد عبدالحسين واحدي از پيشگامان تاسيس جمعيت فدائيان اسلام بود و از آغاز مبارزه اين جمعيت با دستگاه جور تا زمان شهادت به عنوان مرد شماره 2 اين تشكُّل شناخته ميشد. او به همراه ديگر ياران فدائيان اسلام، مسير تاريخ را در جهت منافع ملت مسلمان ايران تغيير داد. آنان پس از اعدام انقلابي سپهبد رزم آرا نخستوزير رژيم پهلوي كه قصد داشت جلوي تصويب ملي شدن صنعت نفت ايران را بگيرد، درصدد اعدام حسين علا كه ميخواست ايران را به عضويت پيمان استعماري سنتو در آورد، بودند. اما چون اين عمليات ناكام ماند، سيد عبدالحسين واحدي به همراه يكي ديگر از اعضاي جمعيت، قصد داشتند تا در اولين فرصت، حسين علا را به مكافات عمل خود برسانند؛ ولي شناسايي شده و پس از درگيري لفظي با تيمور بختيار رييس كل شهرباني كشور، توسط بختيار به شهادت رسيد.
5) درگذشت حميد مصدق (زاده? 9 بهمن 1318 شهرضا - درگذشته? 7 آذر 1377 تهران) شاعر و حقوقدان ايراني .
حميد مصدق بهمن 1318 در شهرضا متولد شد. چند سال بعد به همراه خانوادهاش به اصفهان رفت و تحصيلات خود را در آنجا ادامه داد. او در دوران دبيرستان با منوچهر بديعي، هوشنگ گلشيري، محمد حقوقي و بهرام صادقي هم مدرسه بود و با آنان دوستي و آشنايي داشت.
مصدق در 1339 وارد دانشکده حقوق شد و در رشته بازرگاني درس خواند. از سال 1343 در رشته حقوق قضايي تحصيل کرد و بعد هم مدرک کارشناسي ارشد اقتصاد گرفت. در 1350 در رشته فوق ليسانس حقوق اداري از دانشگاه ملي دانشآموخته شد و در دانشکده علوم ارتباطات تهران و دانشگاه کرمان به تدريس پرداخت.وي پس ار دريافت پروانه وکالت از کانون وکلا در دورههاي بعدي زندگي همواره به وکالت اشتغال داشت و کار تدريس در دانشگاههاي اصفهان، بيرجند و بهشتي را پي ميگرفت.
در 1345 براي ادامه تحصيل به انگليس رفت و در زمينه روش تحقيق به تحصيل و تحقيق پرداخت. تا سال 1358 بيشتر به تدريس روش تحقيق اشتغال داشت و از 1360 تدريس حقوق خصوصي به خصوص حقوق تعاون . مصدق تا پايان عمر عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي بود و مدتي نيز سردبيري مجله کانون وکلا را به عهده داشت.حميد مصدق در هشتم آذرماه 1377 بر اثر بيماري قلبي در تهران درگذشت.
6) 29ذيقعده سال439هجري قمري:
«محمدبن علي جَبَلي» اديب و شاعرقرن 5هجري قمري بدرود حيات گفت. كنيه او اَبُوالخَطّاب و شهرتش جبلي بود. جبلي بسيارزيبا شعرميسرود و اشعارش لطافت خاصي داشت. همچنين روايتها و احاديث نقل شده ازاو بسيارفصيح و روشن است چندانكه خطيب بغدادي ازوي استماع حديث كرده است. خطيب بغدادي قصيدهاي مشتمل بر22بيت ازاَبُوالعَلاء مَعَّري نقل كرده كه وي آن را درمدح جبلي سروده است.
7) درماه ذيقعده سال1200هجري قمري:
آزاد بَلَگرامي شاعرو مورّخ و عارف مسلمان هندي دراورنگ آباد درگذشت. بَلَگرامي درجواني بسياري ازدانشهاي متداول زمان خود را آموخت و درسال 1150هجري قمري به مكه معظمه عزيمت كرد. او پس ازاداي مناسك حج به زادگاهش اورنگ آباد بازگشت. بَلَگرامي آثارمنظوم بسياري به زبانهاي عربي و فارسي دارد و به سبب قصايدي كه درستايش حضرت رسول به زبان عربي سروده است به حَسّانُ الهِند ملقّب شده است. غزليّات آزاد بَلَگرامي بيشتربه سبك هندي است و تشبيهات و استعارات لطيف درآن مشاهده ميشود. ديوان اشعار، مثنوي و دلگشانامه و منظومهاي درباره مختارو خونخواهي امام حسين ازيادگارهاي آزاد بَلَگرامي محسوب ميشوند.
8) 28نوامبرسال1929ميلادي:
براي اولين باردرتاريخ هوانوردي و اكتشافات هوايي يك هواپيما ازقطب جنوب پروازكرد و به اين ترتيب پرواز هواپيماها از روي قطب آغازشد. دراين روزمهم تاريخي درياسالار ريچارد بيرد قطب شناس بزرگ امريكايي با هواپيما به اين اكتشاف بزرگ اقدام كرد. او درروزهاي 28و29نوامبردوبار از روي قطب جنوب گذشت.
9) 28نوامبرسال1841ميلادي:
فليكس ساوارت پزشك، مخترع و فيزيكدان فرانسوي در 50 سالگي درگذشت. ازمهمترين اختراعات او«چرخ دندانه دار و ضديخ» را مي توان نام برد.
10) بنا نهادن پايه جنگهاي صليبي در مجمع مذهبي "كِلِرْمون" در فرانسه (1095م)
جنگهاي صليبي كه حدود سه قرن به طول انجاميد و خسارات فراواني به بار آورد، در پي جلسهاي در مجمع كِلِرْمون در جنوب فرانسه و با سخنراني پاپ اوربان دوم در تاريخ 18 نوامبر 1095م آغاز شد و تا 28 نوامبر به طول انجاميد. تاريخنويسان و محققين معتقدند نخستين انگيزه موثر در به راه افتادن اين سلسله از جنگها، فعاليت شديد ارباب كليسا و سردمداران دين مسيح(ع) در جلب توجه مردم ميباشد. گرچه بدون ترديد و به ويژه در مراحل بعدي، نگرشهاي سياسي و قدرتطلبي سران حكومتي نيز موثر بوده است. در اواخر تابستان 1095م، پاپ اوربان دوم، ضمن ورود به فرانسه، نامههايى به اُسقفهاي فرانسه و سرزمينهاي اطراف نوشت و آنها را براي جلسهاي كه در كلرمون تشكيل ميشود، دعوت نمود. جلسه شوراي كلرمون، ابتدا در 18 نوامبر آن سال با حضور سيصد مقام مذهبي مسيحي آغاز شد. در اين مجمع، بسياري از مسائل مربوط به احكام ديني، امور اداري كليسا و... مورد بررسي قرار گرفت، ولي پاپ در سخنراني خود كه در تاريخ 27 نوامبر ايراد نمود، ضمن بيان خصوصيات سرزمين مقدس و سختيهاي مسيحيان در مسير عبادت در بيتالمقدس و تسلط مسلمانان بر مراكز ديني و منابع ثروت، از مسيحيان خواست تا به جهادي مقدس كه خواست خداست برخيزند. وي به آنان وعده داد كه اولا گناهانشان بخشيده ميشود؛ ثانياً اموال و دارايىهاي آنها حفظ ميگردد و ثالثاً از پرداخت جريمه خطاهاي خود معاف ميشوند و مهمتر از همه آنكه در شمار مردان خدا، درخواهند آمد. اين مسئله باعث شد تا بسياري از مسيحيان كه از وعدههاي مادي و معنوي پاپ به وجد آمده بودند و مال و ثروت فراواني را در اين مسير ميديدند، آماده نبرد شدند. بدين ترتيب جنگهاي صليبي با يورش مسيحيان صليبي به سرزمين فلسطين و مناطق اطراف آغاز شد و طي حدود دويست سال نبرد، هشت جنگ صليبي روي داد. جنگهاي صليبي سرانجام در سال 1291م بدون حصول نتايج دلخواه متجاوزان پايان يافت.
11) مرگ "انريكو فِرِمي" فيزيكدان ايتاليايي و سازنده اولين پيل هستهاي جهان (1954م)
اِنْريكو فرمي، دانشمند هستهاي و فيزيكدان معروف ايتاليايى در 29 سپتامبر 1901م در شهر رم پايتخت ايتاليا به دنيا آمد. وي پس از طي تحصيلات متوسطه وارد كالج پيزا شد و به سبب آزمايشهايى كه با پرتوهاي ايكس انجام داد در 21سالگي به اخذ درجه دكتراي فيزيك نائل آمد. فرمي تحقيقات خود را در آلمان دنبال كرد و در 25 سالگي به استادي دانشگاه دست يافت. وي در ضمن تدريس، مطالعات و تحقيقات علمي خود را ادامه داد و به كشفياتي رسيد كه كشف تشعشع راديو اكتيويته اشعه بتا از آن جمله است. فرمي از آن به بعد افكارش را بر كارهاي تجربي و علمي متمركز گرداند و به مطالعه درباره اتم پرداخت. در نهايت با تلاش شبانه روزي فرمي و همكارانش، در دوم دسامبر 1942 وي موفق به شكافت هسته اتم گرديد و گامي بلند در پيشرفت علم در اين عرصه برداشت. فرمي در سال 1939م به دليل اختلاف با رژيم فاشيستي ايتاليا راهي امريكا شد و به كارهاي علمي خود ادامه داد. در اين زمان رقابت مرگباري بين دول محور و متفقين براي تهيه بمب هستهاي در گرفته بود تا اينكه فرمي در دوم دسامبر 1942م، موفق به ساخت پيل هستهاي شد و دنيا را وارد عصر اتم نمود. با تهيه پيل هستهاي، مقدمات ساخت بمب هستهاي نيز فراهم شد. با ساخت بمب هستهاي، كشفي كه ميتوانست آغازي خوش براي پيشبرد علم در خدمت بشريت باشد، با بمباران هستهاي هيروشيما و ناكازاكي در جريان جنگ جهاني دوم، تراژدي وحشتناكي را رقم زد و بشريت را به نابودي و نيستي كشاند. به هر حال در اثر اكتشافات عمده فرمي، وي در سال 1948م به دريافت جايزه نوبل فيزيك نائل گرديد. همچنين در سال 1954م به پاس خدمات علمي اين دانشمند هستهاي، عنصر 100 را به نام وي نهادند كه به فرميوم موسوم شد. سالهاي پاياني عمر فرمي در امريكا سپري شد تا آنكه در 28 نوامبر 1954م در 53 سالگي در گذشت.
12) خروج نيروهاي انگليسي از جزاير ايراني خليج فارس (1971م)
به دنبال خروج نيروهاي اشغالگر انگليسي از سه جزيره ايراني ابوموسي، تنب بزرگ و تنب كوچك، در 28 نوامبر 1971، ايران، حاكميت خود بر اين جزاير را اعاده كرد. خروج انگليس از اين سه جزيره ايراني در خليج فارس در چارچوب طرح انگليس براي خارج شدن از منطقه درياي مديترانه و خليج فارس به خاطر مشكلات سياسي و اقتصادي خود بود. سه جزيره ايران كه در اين روز از اشغال انگليس آزاد شدند، به دليل قرار گرفتن در مدخل تنگه هرمز كه خليج فارس را به درياي عمان متصل ميكند، از موقعيت استراتژيك خاصي برخوردار ميباشند. انگليس اين جزاير را در سال 1887م به تصرف درآورده بود تا از اين طريق، امنيت مبادلات تجاري خود را در خليج فارس و اقيانوس هند، تضمين كند.خروج انگلستان، اگرچه به بازگشت جزاير ابوموسي و تنب بزرگ و كوچك به خاك ايران منجر گرديد، اما تحريكات بيگانگان و به ويژه امريكا و انگلستان، باعث شده تا كشور امارات متحده عربي، هر از چندي ادعاي مالكيت اين سه جزيره را مطرح نمايد.
تصاوير زيبا و مرتبط با اين مقاله
Add Comments
Name:
Email:
*
User Comments:
SecurityCode: