موادلازم
برنج : 500 گرم
پنير پارميسان : 100 گرم
نمک : به اندازه کافي
سس ايتاليائي : 100 گرم
سير : 2 لپه
برگ مريم گلي : چند برگ
طرز تهيه
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانيد و سپس از چلو صافي گذرانده رويش آب سرد بريزيد
چلو را مجدداً روي آتش گذاشته و پنير را رنده کنيد، همين که چلو حاضر گرديد، سس نامبرده زير را رويش بريزيد
صد گرم کره را در قابلمه ريخته و قدري سير خرد شده و چند برگ مريم گلي مخلوطش کرده و سرخ کنيد، همين که قطعات سير به رنگ طلائي در آمد، مخلوط را گرما گرم روي چلو بريزيد و به سر ميز ببريد.
منبع:www.vista.ir/ن