جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نكاتي در نگهداري روغن
-(2 Body) 
نكاتي در نگهداري روغن
Visitor 359
Category: دنياي فن آوري
روغن بسياري از غذاها در روغن سرخ مي شوند و به بسياري ديگر روغن را به عنوان چاشني اضافه مي کنند. مانند برنج ، سالاد و... . روغن مصرفي ما دو منشا مختلف دارد: حيواني و نباتي.
روغن حيواني مملو از کلسترول است و مصرف آن توصيه نمي شود. روغن نباتي هم به دو صورت مايع و جامد عرضه مي شود. فرم مايع داراي اسيدهاي چرب اشباع نشده است که ارزش غذايي بيشتري دارد ؛ ولي در مقابل حرارت و نور آفتاب آسيب پذيرتر است.
روغن نباتي جامد هيدروژنه فاقد اسيدهاي چرب اشباع نشده است ؛ اما در مقابل تغييرات دما مقاومتر است و ديرتر خراب ميشود.
نکات قابل توجه در خصوص تهيه و مصرف روغن:
1 - علايم ظاهري فساد در روغن شامل افزايش بو، غليظتر شدن روغن مايع ، تغيير رنگ و تند شدن آن است.
2 - هنگام خريد روغن به برچسب توليد آن )پروانه بهره برداري و پروانه بهداشتي و تاريخ مصرف دقت کنيد.
3 - روغن را در محلي خنک و دور از نور و هوا و در ظروف دربسته نگاهداري کنيد. درظرف روغن را پس از مصرف حتما ببنديد.
4 - هنگام مصرف روغن ، از حرارت کم استفاده کنيد. حرارت دادن زياد و طولاني ، روغن مايع را خراب مي کند و روغن سوخته مي تواند سرطانزا باشد.
5 - روغن اضافي مصرف شده را به ظرف اصلي روغن برنگردانيد.
6 - از مصرف مجدد روغني که چندبار حرارت ديده ، جدا خودداري کنيد.
7 - روغن مايع نبايد از سويا تهيه شده باشد. روغن حاصل از سويا براي توليد روغن جامد استفاده مي شود و در حالت مايع بسرعت خراب مي شود. روغنهاي مايع استاندارد موجود در بازار ايران ، معمولا از آفتابگردان تهيه شده است.
8 - در مجموع سعي کنيد حتي الامکان روغن کمتري براي طبخ غذا استفاده کنيد. غذاهاي آب پز معمولا ارزش غذايي بيشتري دارند و خطر افزايش چربي خون نيز بااستفاده از آنها کمتر ميشود.

تصاوير زيبا و مرتبط با اين مقاله
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image