نويسنده: سيد ضياء مرتضوي
فاطمه! اي گلواژه آفرينش!
کجا زبان ما را رسد که وصف تو گوييم و کجا به انديشه ما آيد که ذکرتو آريم، و کجا توان قلم بود که نقش حسن تو نويسد و کدام آينه استکه درخشش نور تو را بتاباند.
فاطمه! اي بزرگبانو!
اي نام تو، جامع کمالاتت که گوياي عصمت آتشسوز توست. اي آن کهدامنت، رسالتسردار توحيد را پرورد. اي آن که مهر رخت،خورشيد فروزان مريم و آسيه و خديجه را فزونتر است؛ چرا کهجهان بانوان را تو سروري. اي آن که شهد شهادت سوزانت را ازچشمه صداقت و اخلاص چشيدهاي. اي آن که بر گرده گيتي، دوريحانه مصطفي (ص) را مادري، پس نقشآفرين کربلاي 61 تويي؛ آريتويي. اي آنکه بر در بهشت، نامت نقش بسته است، تو مظهر خشمخدايي، تو جلوهگاه رضاي حقي.
و تو اي نامت، زينتآراي آستانه بهشت، تو چه ديدي؟ چه کشيدي کهجز خداي، خبر ندارد! آن فرشته که تسليتبخش دل آزرده و بهغمنشستهات بود، چه ميگفت؟ چگونه تسليتت ميداد؟
آنچه پيش روي داريد، مجموعهاي است از روايات که در سه زمينه «شخصيتحضرت فاطمه ( س) »، «زن، جايگاه و مسؤوليت»، و «خانواده و مسؤوليتها» در قالبسه «چهل حديث» گزينش شده است. مجموعهاي که به همراه ترجمه روايات وپارهاي توضيحات تلاش ميکند چهرهاي هر چند اجمالي را از سه موضوع ياد شده درسخنان اهلبيت (ع) نشان دهد. در اين مجموعه که از منابع روايي شيعه و سني گردآمده تلاش شده استحتيالامکان روايات مورد نظر به گونهاي منسجم، گزينششود و تنظيم گردد و با افزودن پارهاي توضيحات، خواننده در دستيابي به پيامروايات و نتيجهگيري، همراهي شود. آوردن عناوين و سرفصلها نيز ميتواند بهشکلي گزيدهتر، پيام اصلي اين روايات را برساند.
متن کتاب " فاطمه گلواژه آفرينش "
تصاوير زيبا و مرتبط با اين مقاله