جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مذهبي ها تندرست ‏ترند؟
-(3 Body) 
مذهبي ها تندرست ‏ترند؟
Visitor 426
Category: دنياي فن آوري

نکاتي چند در باره اثر باورهاي ديني بر سلامتي بيماران سالمند

دکتر «هاروادج کينگ» مدت پانزده سال سرگرم پژوهش پيرامون تأثيرات مذهب و باورهاي ديني بر زندگي بيماران کهنسال بوده است. زماني که وي به عنوان پزشک خانواده در دانشگاه ميسوري به کار پرداخت، شور و شوقش نسبت به اين مسأله فزون‏تر شد. مي‏گفت: «من شيوه رويارويي آنها را با بيماريهايشان جويا مي‏شوم و شمار زيادي از آنان در زمينه اعتقاداتشان سخن مي‏گويند.»
بر پايه بررسيهاي مؤسسه نظرسنجي گالوپ [امريکا]، پنجاه و سه درصد امريکاييهاي 65 ساله و حتي سالخورده‏تر، ابراز داشته‏اند که هفته گذشته در مراسم دعا و عبادت منعقد در کليسا شرکت جسته‏اند. پزشک ياد شده در يکي از مطالعاتش از بيماران سالمند يک جامعه نيمه غربي خواست که چگونگي آشنايي با پنج نفر از ياران صميمي‏شان را توصيف کنند. نيمي از اين افرادِ آزموني پاسخ دادند که اين آشنايي و الفت در نمازخانه (کليسا) صورت گرفته است.
دکتر «کينگ» را عقيده بر اين است که پيران بر اثر شرکت در مراسم مذهبي، از امتيازات فراوان جسمي بهره‏مند مي‏شوند. بر حسب پژوهشي که روي 000/20 امريکايي صورت گرفت، معلوم شد آن عده که در هفته بيش از يک دفعه در چنين مراسمي شرکت جسته‏اند، ميانگين عمرشان هفت سال فزونتر از ديگران بوده است و اين ميزان براي آفريقاييان ساکن امريکا، چهارده سال بود.
پزشک مزبور اظهار مي‏دارد: بيماران سالخورده‏اي که گرفتار افسردگي‏اند، چنانچه باطنا و حقيقتا به باورهاي ديني‏شان پايبند باشند، سرعت بهبودي‏شان به 70 تا 100 درصد افزايش مي‏يابد.
پس سبب چيست؟ از چه رو کساني که در مراسم مذهبي (کليسا) شرکت مي‏جويند، به نسبت سايران از تندرستي جسماني رضايت‏بخش‏تري سود مي‏جويند؟ پزشک مذکور در کتاب جديدش به اين پرسش، جواب داده و ضمن آن عامل عمده را قدرت شفادهنده اعتقادات مذهبي مي‏انگارد. وي ضمنا مي‏افزايد: «اشخاصي از اين دست، حتي ميل بيشتري به تداوم زندگاني و انجام تمرينات ورزشي دارند و امکان ترک سيگار و مشروبات الکلي هم در ايشان بيش از ديگران است. آنها اجتماع را پشتيبان خويشتن مي‏پندارند. در اين قبيل افراد، افسرده‏دلي ندرتا ديده مي‏شود، از زندگي رضايت کامل دارند و از عهده رفع مشکلات کاملاً برمي‏آيند. در ضمن داروهاي خود را سر وقت مصرف و هرچند وقت يک بار نزد پزشک مي‏روند، زيرا افرادي آبرومند و وظيفه‏ شناسند.»
منبع: پيام زن

تصاوير زيبا و مرتبط با اين مقاله
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image