آستريچ برگر
مواد لازم :
400گرم گوشت شترمرغ
2قاشق غذاخوري پياز خرد شده
1عدد سير خرد شده
1قاشق چايخوري روغن زيتون
1قاشق چايخوري نمک
نصف قاشق چايخوري فلفل سياه
طرز تهيه :
پياز را در روغن زيتون کمي سرخ مي کنيم تا قهو اي شود سپس با ديگر محتويات ترکيب کرده و به صورت کلوچه گوشت در مي آوريم البته گوشت را قبلأ کباب کرده ايم اين کلوچه را براي مدت 5 دقيقه حرارت مي دهيم و سپس آماده سرو مي باشد.
استريچ ميت برگر
مواد لازم :
500 گرم گوشت شترمرغ چرخ کرده
نصف پيمانه جو پودر شده
1عدد پياز
3 دسته کوچک جعفري خرد شده
به مقدار لازم فلفل و نمک
طرز تهيه :
گوشت را با جو وپياز مخلوط کرده سپس جعفري و فلفل و نمک را به آن اضافه مي کنيم و براي مدت 2 ساعت ي گذاريم در يخچال تا محکم شود و خود را ببندد سپس آن را به صورت گرد در آورده و براي درست کردن برگر پهن مي کنيم و بعد آن را براي مدت 2 دقيقه در ماکروفر قرار مي دهيم سپس آن را بروي نان سوخاري داغ مي کشيم و بعد روي آن را با مواد مورد علاقه تان مثل کاهو ، گوجه فرنگي ، چغندر ،خيار ،پياز ،تخم مرغ پخته و سس مي پوشانيم و اين غذا براي 6 نفر سرو مي شود.
کباب شترمرغ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ چرخ شده 3 کيلوگرم
فلفل قرمز خرد شده 1عدد
فلفل سبز خرد شده 1 عدد
پياز بزرگ خرد شده 1 عدد
آب آلبالو 2 پيمانه
روغن زيتون 2 پيمانه
سير ريز شده 5 عدد
سس 2 قاشق غذاخوري
رزماري 1 قاشق غذاخوري
فلفل 2 قاشق چايخوري
آويشن 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
تمام مواد تشکيل دهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز مي دهيم سپس آن را براي مدت 24 ساعت در آب نمک و سرکه مي خوابانيم .اين کار باعث مزه دار شدن و ترد شدن گوشت مي شودسپس آن را به سيخ کشيده و براي مدت 2 دقيقه حرارت مي دهيم(در صورتي که نخواهيم کباب ما زياد آبدار باشد آن را بيشتر حرارت مي دهيم) پس از آن آماده سرو مي باشد.
استيک شترمرغ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ 200 گرم
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري
نمک نصف قاشق چاخوري
سير نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه :
گوشت را قبلأ کباب مي کنيم سپس روي آن را کاملأ با سس مي پوشانيم روي آن پدر سير ، نمک و فلفل مي ريزيم سپس 4 دقيقه هر دو طرف آن را کباب مي کنيم و در دماي F 150درجه قرار مي دهيم زماني که آب آن کشيده شد استيک ما آماده است
استير فراي آستيريچ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ ريزريز شده 400 گرم
سير خرد شده 1بوته
فلفل دانه دار قرمز 1عدد
فلفل دانه دار سبز 1عدد
نمک 2/1 قاشق چايخوري
آب آلبالو 2 قاشق غذاخوري
زيره سبز 1 قاشق چايخوري
کنجد 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
پياز کوچک خرد شده 1 عدد
گوجه خيلي ريز 12 عدد
طرز تهيه :
گوشت آب آلبالو، زيره، سيرو نمک را در ظرفي با هم مخلوط مي کنيم و آن را براي مدت 4-3 دقيقه آن را در دماي بالا حرارت مي دهيم سپس بقيه محتويات را به آن اضافه مي کنيم ودوباره به مدت 4-3 آن را مي جوشانيم. سپس آن را با رنج سرو مي کنيم .
کباب تند با گوشت شترمرغ
مواد لازم :
گوشت کبابي 500 گرم
فلفل آسياب شده 2 قاشق چايخوري
پودر سير 4/1 قاشق چايخوري
نمک 2/1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
ادويه ها را در ظرف مي ريزيم و مخلوط مي کنيم سپس دو طرف گوشت را به آن آغشته مي کنيم و آن را براي مدت 1 ساعت در دماي f350 حرارت مي دهيم .
ريوروود استريچ فيلت
مواد لازم :
استيک شترمرغ ادويه زده با نمک و فلفل 2 عدد
پودر سير نصف قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق
پياز خرد شده 1عدد
قارچ بزرگ خرد شده 3عدد
گشنيز نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه :
ابتدا روغن را در ماهي تابه گرم کنيد سپس پياز ، سير و قارچ را به آن اضافه کرده و هم بزنيد و روي شعله کم سرخ کنيد استيک ادويه زده شده را کباب کرده با سس و مواد تهيه شده بالا روي آن را بپوشانيد و با برنج سرو کنيد
سوپ شترمرغ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ 200 گرم
کرفس خرد شده 1 فنجان
پياز خرد شده 4/1 پيمانه
سيب زميني کوچک 2 عدد
هويج بريده شده نازک 4 عدد
کنسرو گوجه فرنگي 1 عدد
فلفل 4/1 قاشق چايخوري
نمک 4/1 قاشق چايخوري
آب 4/1 فنجان
طرز تهيه :
استيک ، کرفس ،پياز ، سيب زميني ، را در ظرف پيرکس با هم مخلوط کرده سپس هويج و آب را به آن اضافه مي کنيم . براي مدت (15-12 )دقيقه دماي ماکروفر را تا حدي قرار مي دهيم تا سيب زميني کمي نرم شود..بعد از 6 دقيقه آن را هم مي زنيم سپس بقيه مواد تشکيل ذهنده را به آن اضافه مي کنيم و در دماي بالا براي مدت 10دقيقه حرارت مي دهيم و دائمأ آن را هم مي زنيم. سپس براي مدت 1 ساعت روي اجاق گاز آن را مي جوشانيم .
کباب سوسيس شکل ايراني
مواد لازم :
گوشت شتر مرغ چرخ شده 400گرم
پياز کوچک رندخ شده يا ريز شده 1عدد
نمک و فلفل آسياب شده 1قاشق چايخوري
دارچين 1قاشق چايخوري
نعناع خشک 1قاشق چايخوري
طرز تهيه :
گوشت را داخل ظرف ريخته پياز رنده شده ، نمک ، فلفل را به آن اضافه مي کنيم پس از آن ،دارچين ونعناع خشک را به آن افزوده و آن را خوب ورز مي دهيم سپس آن را به سيخ کشيده و به شکل 4 عدد سوسيس در مي آوريم وبعد آن را روي گاز کباب مي کنيم تا جايي که بيرون آن قهوه اي شود درون آن نبايد زياد پخته شود و بايد کمي آبدار باشد شما مي توانيد اين غذا را با برنج سرو کنيد.
فتا برگر با گوشت شترمرغ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ 200 گرم
سير ريز شده 2عدد
نعناع خشک شده 2قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه :
گوشت را در ظرف ريخته سير و نعناع را به آن اضافه مي کنم پس از آن ،نمک و فلفل را با آن مخلوط کرده و به مدت 2 دقيقه هر دو طرف آن را کباب مي کنيم تا کمي آب آن گرفته شود سپس آن را با روغن به مدت کمي در ماهي تابه حرارت مي دهيم.