جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دستور طبخ چند نوع غذا با گوشت شترمرغ
-(3 Body) 
دستور طبخ چند نوع غذا با گوشت شترمرغ
Visitor 845
Category: دنياي فن آوري

آستريچ برگر

مواد لازم :
400گرم گوشت شترمرغ
2قاشق غذاخوري پياز خرد شده
1عدد سير خرد شده
1قاشق چايخوري روغن زيتون
1قاشق چايخوري نمک
نصف قاشق چايخوري فلفل سياه
طرز تهيه :
پياز را در روغن زيتون کمي سرخ مي کنيم تا قهو اي شود سپس با ديگر محتويات ترکيب کرده و به صورت کلوچه گوشت در مي آوريم البته گوشت را قبلأ کباب کرده ايم اين کلوچه را براي مدت 5 دقيقه حرارت مي دهيم و سپس آماده سرو مي باشد.

استريچ ميت برگر

مواد لازم :
500 گرم گوشت شترمرغ چرخ کرده
نصف پيمانه جو پودر شده
1عدد پياز
3 دسته کوچک جعفري خرد شده
به مقدار لازم فلفل و نمک
طرز تهيه :
گوشت را با جو وپياز مخلوط کرده سپس جعفري و فلفل و نمک را به آن اضافه مي کنيم و براي مدت 2 ساعت ي گذاريم در يخچال تا محکم شود و خود را ببندد سپس آن را به صورت گرد در آورده و براي درست کردن برگر پهن مي کنيم و بعد آن را براي مدت 2 دقيقه در ماکروفر قرار مي دهيم سپس آن را بروي نان سوخاري داغ مي کشيم و بعد روي آن را با مواد مورد علاقه تان مثل کاهو ، گوجه فرنگي ، چغندر ،خيار ،پياز ،تخم مرغ پخته و سس مي پوشانيم و اين غذا براي 6 نفر سرو مي شود.

کباب شترمرغ

مواد لازم :
گوشت شترمرغ چرخ شده 3 کيلوگرم
فلفل قرمز خرد شده 1عدد
فلفل سبز خرد شده 1 عدد
پياز بزرگ خرد شده 1 عدد
آب آلبالو 2 پيمانه
روغن زيتون 2 پيمانه
سير ريز شده 5 عدد
سس 2 قاشق غذاخوري
رزماري 1 قاشق غذاخوري
فلفل 2 قاشق چايخوري
آويشن 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
تمام مواد تشکيل دهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز مي دهيم سپس آن را براي مدت 24 ساعت در آب نمک و سرکه مي خوابانيم .اين کار باعث مزه دار شدن و ترد شدن گوشت مي شودسپس آن را به سيخ کشيده و براي مدت 2 دقيقه حرارت مي دهيم(در صورتي که نخواهيم کباب ما زياد آبدار باشد آن را بيشتر حرارت مي دهيم) پس از آن آماده سرو مي باشد.

استيک شترمرغ

مواد لازم :
گوشت شترمرغ 200 گرم
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري
نمک نصف قاشق چاخوري
سير نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه :
گوشت را قبلأ کباب مي کنيم سپس روي آن را کاملأ با سس مي پوشانيم روي آن پدر سير ، نمک و فلفل مي ريزيم سپس 4 دقيقه هر دو طرف آن را کباب مي کنيم و در دماي F 150درجه قرار مي دهيم زماني که آب آن کشيده شد استيک ما آماده است

استير فراي آستيريچ

مواد لازم :
گوشت شترمرغ ريزريز شده 400 گرم
سير خرد شده 1بوته
فلفل دانه دار قرمز 1عدد
فلفل دانه دار سبز 1عدد
نمک 2/1 قاشق چايخوري
آب آلبالو 2 قاشق غذاخوري
زيره سبز 1 قاشق چايخوري
کنجد 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
پياز کوچک خرد شده 1 عدد
گوجه خيلي ريز 12 عدد
طرز تهيه :
گوشت آب آلبالو، زيره، سيرو نمک را در ظرفي با هم مخلوط مي کنيم و آن را براي مدت 4-3 دقيقه آن را در دماي بالا حرارت مي دهيم سپس بقيه محتويات را به آن اضافه مي کنيم ودوباره به مدت 4-3 آن را مي جوشانيم. سپس آن را با رنج سرو مي کنيم .

کباب تند با گوشت شترمرغ

مواد لازم :
گوشت کبابي 500 گرم
فلفل آسياب شده 2 قاشق چايخوري
پودر سير 4/1 قاشق چايخوري
نمک 2/1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
ادويه ها را در ظرف مي ريزيم و مخلوط مي کنيم سپس دو طرف گوشت را به آن آغشته مي کنيم و آن را براي مدت 1 ساعت در دماي f350 حرارت مي دهيم .

ريوروود استريچ فيلت

مواد لازم :
استيک شترمرغ ادويه زده با نمک و فلفل 2 عدد
پودر سير نصف قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق
پياز خرد شده 1عدد
قارچ بزرگ خرد شده 3عدد
گشنيز نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه :
ابتدا روغن را در ماهي تابه گرم کنيد سپس پياز ، سير و قارچ را به آن اضافه کرده و هم بزنيد و روي شعله کم سرخ کنيد استيک ادويه زده شده را کباب کرده با سس و مواد تهيه شده بالا روي آن را بپوشانيد و با برنج سرو کنيد

سوپ شترمرغ

مواد لازم :
گوشت شترمرغ 200 گرم
کرفس خرد شده 1 فنجان
پياز خرد شده 4/1 پيمانه
سيب زميني کوچک 2 عدد
هويج بريده شده نازک 4 عدد
کنسرو گوجه فرنگي 1 عدد
فلفل 4/1 قاشق چايخوري
نمک 4/1 قاشق چايخوري
آب 4/1 فنجان
طرز تهيه :
استيک ، کرفس ،پياز ، سيب زميني ، را در ظرف پيرکس با هم مخلوط کرده سپس هويج و آب را به آن اضافه مي کنيم . براي مدت (15-12 )دقيقه دماي ماکروفر را تا حدي قرار مي دهيم تا سيب زميني کمي نرم شود..بعد از 6 دقيقه آن را هم مي زنيم سپس بقيه مواد تشکيل ذهنده را به آن اضافه مي کنيم و در دماي بالا براي مدت 10دقيقه حرارت مي دهيم و دائمأ آن را هم مي زنيم. سپس براي مدت 1 ساعت روي اجاق گاز آن را مي جوشانيم .

کباب سوسيس شکل ايراني

مواد لازم :
گوشت شتر مرغ چرخ شده 400گرم
پياز کوچک رندخ شده يا ريز شده 1عدد
نمک و فلفل آسياب شده 1قاشق چايخوري
دارچين 1قاشق چايخوري
نعناع خشک 1قاشق چايخوري
طرز تهيه :
گوشت را داخل ظرف ريخته پياز رنده شده ، نمک ، فلفل را به آن اضافه مي کنيم پس از آن ،دارچين ونعناع خشک را به آن افزوده و آن را خوب ورز مي دهيم سپس آن را به سيخ کشيده و به شکل 4 عدد سوسيس در مي آوريم وبعد آن را روي گاز کباب مي کنيم تا جايي که بيرون آن قهوه اي شود درون آن نبايد زياد پخته شود و بايد کمي آبدار باشد شما مي توانيد اين غذا را با برنج سرو کنيد.

فتا برگر با گوشت شترمرغ

مواد لازم :
گوشت شترمرغ 200 گرم
سير ريز شده 2عدد
نعناع خشک شده 2قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه :
گوشت را در ظرف ريخته سير و نعناع را به آن اضافه مي کنم پس از آن ،نمک و فلفل را با آن مخلوط کرده و به مدت 2 دقيقه هر دو طرف آن را کباب مي کنيم تا کمي آب آن گرفته شود سپس آن را با روغن به مدت کمي در ماهي تابه حرارت مي دهيم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image