? مواد لازم:
? 500 گرم گوشت گوسفند خرد شده
? يک قاشق مرباخوري روغن زيتون
? نصف قاشق مرباخوري نمک
? يک چهارم قاشق مرباخوري فلفل
? يک و نيم قاشق مرباخوري روغن زيتون
? دو عدد هويج متوسط خرد شده
? دو عدد پياز کوچک
? 200 گرم قارچ که به چهار قسمت تقسيم شده
? يک چهارم فنجان سرکه
? 400 گرم لوبيا سفيد
? نصف فنجان رب گوجه که در آن سير له شده و پودر پياز ريخته شود.
? طرز تهيه:
يک قاشق مرباخوري روغن زيتون را در قابلمه اي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد.
سپس گوشت هاي خرد شده را به آن اضافه کنيد و براي دو دقيقه حرارت دهيد تا کمي رنگ آن عوض شود. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.
سپس در يک تابه کوچک يک قاشق و نيم از روغن زيتون را ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس هويج را براي سه دقيقه در آن تفت داده و پيازهاي خرد شده را اضافه کرده و براي پنج تا هشت دقيقه آنها را با هم تفت دهيد، تا کاملاً با هم آميخته شوند. سپس قارچ را اضافه کرده و براي پنج دقيقه ديگر آنها را با هم حرارت دهيد.لوبياهاي پخته شده را در صافي بريزيد و سپس به مواد اضافه کنيد. رب گوجه را به آن بيفزاييد و براي سه دقيقه ديگر هم بزنيد. سپس سرکه را اضافه کرده و دو دقيقه ديگر اجازه دهيد تا مواد آميخته شوند. گوشت را که با حرارت ملايم تفت داده و در آن را گذاشته ايد با کمي آب بپزيد تا آب آن کاملاً تمام شود. سپس گوشت را به مخلوط تابه اضافه کرده و هم بزنيد.
منبع:www.vista.ir