مواد لازم:
آرد گندم نيم کيلوگرم
پودر شکر نيم کيلوگرم
روغن جامد 325 گرم
آب يک ليوان
هل کوبيده نصف قاشق سوپخوري
زعفران حل در نصف ليوان آبجوش نصف قاشق چايخوري
کاکائو 1,5 قاشق سوپخوري
شکر 1,5 قاشق سوپخوري
خلال بادام و خلال پسته جهت تزئين به مقدار کافي
نايلون تميز يک قطعه
دستور تهيه:
ابتدا شکر و کاکائو را در نيم ليوان آب جوش حل کنيد و آرد را درحدي که کرم رنگ شود بدون روغن تفت دهيد، ظرف را از روي حرارت برداشته و سپس آرد را الک کنيد. مجدداً ظرف آرد را روي حرارت بگذاريد و روغن را بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. شکر و يک ليوان آبجوش را مخلوط کنيد و به حلوا بيفزائيد، پس از مخلوط کردن از روي حرارت برداريد. حلوا را هم بزنيد تا خودش را بگيرد. سپس آنرا به سه قسمت مساوي تقسيم نموده و به طريق زير عمل کنيد.
يک قسمت را با زعفران آبکرده و قسمت دوم را با محلول شکر و کاکائو خوب مخلوط کنيد و قسمت سوم را نيز به همان رنگ کرم روشن باقي بگذاريد و با کمي پودر هل مخلوط کنيد. سطح يک سيني بزرگ و مسطح را کمي چرب کنيد و حلواي ساده را در سيني بريزيد و بصورت يکنواخت پهن کنيد. حلواي کاکائو را روي يک قطعه نايلون مانند قسمت اول پهن کنيد و سپس با دقت اين حلوا را روي حلواي ساده برگردانيد. حلواي زعفراني را هم روي نيلون باز کنيد و روي حلواي کاکائو قرار دهيد. سپس روي آنرا با خلال پسته و بادام تزئين کرده و بگذاريد تا خنک شود. پس از خنک شدن، حلوا را به شکل لوزي برش بزنيد و سرو کنيد.
منبع: آشپز ايراني