مواد لازم:
? چهار قاشق سوپخوري روغن مايع
? يك عدد پياز ريز خرد شده
? 450 گرم سيب زميني پخته
? 225 گرم كلم سفيد پخته
? نمك و فلفل به اندازه كافي
? دو عدد تخم مرغ
طرز تهيه:
سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و بكوبيد و كلم پخته را ريز خرد كنيد. براي اين كار برگ هاي پخته كلم را روي تخته گوشت قرار دهيد و با ضربات چاقو آن را خوب خرد كنيد.
روغن را در تابه نچسبي بريزيد و روي حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. پياز را بريزيد و تفت دهيد تا نرم شود. پياز را به صورت يكنواخت در سطح تابه پراكنده كنيد. سيب زميني، كلم، تخم مرغ و نمك و فلفل را مخلوط كنيد و اين مخلوط را در تابه بريزيد و سطح روي آن را با پشت قاشق صاف كنيد. در تابه را ببنديد و حرارت را كم كنيد تا مايه كوكو ببندد. در ظرف را برداريد و كوكو را بريده پس از برشته شدن زير آن قطعات كوكو را برگردانيد تا روي ديگر آن نيز برشته شود. كوكو آماده سرو است.
منبع:www.vista.ir /ج