مواد لازم:
تخم مرغ : 12 عدد
شير هموژنيزه : 12 قاشق سوپخوري
جگر : 560 گرم
قارچ : 190 گرم
جعفري ساطوري شده : 12 قاشق سوپخوري
آب : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
براي تهيه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم و ميزنيم تا کاملاً کف کند، کمي نمک و فلفل و سه قاشق شير را داخل تخم مرغ ميريزيم و بههم ميزنيم، بعد تابه مناسبي را که لبه آن تقريباً به ارتقاع 2.5 سانتيمتر باشد روي آتش ميگذاريم و سه قاشق روغن را در تابه ميريزيم و ميگذاريم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مايه تخم مرغ و شير را در تابه ميريزيم بهطوري که سطح تابه پوشيده شود. يک لحظه در تابه را ميگذاريم تا املت بسته شود، بعد املت را با يک چنگال و يک کفگير بهدقت لوله ميکنيم.
مايه اصلي تمام املتها به همين طريق تهيه ميشود و به نسبت احتياج مقدار آن را ميتوانيم کم يا زياد کنيم.
جگر، قارچ، جعفري، کمي نمک و فلفل را مخلوط ميکنيم و شش عدد املت ساده مطابق دستور بالا آماده مينمائيم و لاي هر کدام مقداري مايه جگر و قارچ ميگذاريم و املت را ميپيچيم.
منبع: www.vista.ir /ج