مواد لازم:
شير هموژنيزه : 2 ليتر
ماست ساده کم چرب : 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
شير را در قابلمه بجوشانيد توجه داشته باشيد که حتماً بجوشد و اينکه هر چه بيشتر بجوشد ماست سفتتر خواهد شد، سپس بگذاريد تا ولرم شود و حدودا به دماي 35 درجه برسد (به اندازهاي گرم باشد که دست را نسوزاند) سپس مايه ماست را بزنيد تا کاملاً يکدست شود (مايه ماست چند قاشق ماست است که با کمي از شير کاملاً رقيق شده) و به بقيه شير اضافه کرده و کمي هم بزنيد.
ظرف را در جاي گرمي قرار دهيد ترجيحاً ظرف را با پارچه کاملاً بپوشانيد تا به آرامي خنک شود و خودش را بگيرد، سپس از 3 الي 4 ساعت ماست حاضر است ، هرچه بيشتر بماند ماست ترشتر ميشود.
منبع:www.vista.ir /ج