جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلمبير
-(5 Body) 
پلمبير
Visitor 404
Category: دنياي فن آوري
ورق هاي ژلاتين را به شير داغ افزوده و مايع را به تدريج به زرده هاي تخم مرغ اضافه نماييد.

? مواد لازم:
 

? شير يک دوم پيمانه
? تخم مرغ 2عدد
? ورق ژلاتين 2عدد
? پودر قند 2 قاشق غذاخوري
? شکر 5 قاشق غذاخوري
? گردوي خرد شده 30 گرم
? وانيل نصف قاشق چاي خوري
? خامه 1 پيمانه
? خلال پسته 30 گرم
? مرباي آلبالو يا گيلاس يا هويج به ميزان لازم

? طرز تهيه:
 

- زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا کنيد.
- زرده ها را با شکر و وانيل با همزن خوب بزنيد تا کرم رنگ شود.
- ورق ژلاتين را در آب سرد بگذاريد تا نرم شود.
- سپس شير را داغ کنيد.
ـ ورق هاي ژلاتين را به شير داغ افزوده و مايع را به تدريج به زرده هاي تخم مرغ اضافه نماييد.
- خامه را با پودر قند بزنيد تا فرم بگيرد.
- سفيده را با هم زن بزنيد تا کاملاً سفت و سفيد شود.
- سپس سفيده و خامه را به مواد بالا اضافه نماييد.
- ته ظرف مناسبي را با مربا و گردو يا پسته تزئين کنيد و بقيه پسته و گردو را داخل مواد بريزيد و مخلوط نماييد.
- اين مخلوط را به آرامي در ظرف تزيين شده بريزيد و در يخچال به مدت سه ساعت قرار دهيد و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نماييد.
? تذکر: مي توانيد به مواد پلمبير مقداري بستني وانيلي اضافه نماييد. در اين صورت پلمبير بايد تا زمان سرو در فريزر بماند. (ميزان بستني لازم 300 گرم مي باشد).
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image