ورق هاي ژلاتين را به شير داغ افزوده و مايع را به تدريج به زرده هاي تخم مرغ اضافه نماييد.
? مواد لازم:
? شير يک دوم پيمانه
? تخم مرغ 2عدد
? ورق ژلاتين 2عدد
? پودر قند 2 قاشق غذاخوري
? شکر 5 قاشق غذاخوري
? گردوي خرد شده 30 گرم
? وانيل نصف قاشق چاي خوري
? خامه 1 پيمانه
? خلال پسته 30 گرم
? مرباي آلبالو يا گيلاس يا هويج به ميزان لازم
? طرز تهيه:
- زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا کنيد.
- زرده ها را با شکر و وانيل با همزن خوب بزنيد تا کرم رنگ شود.
- ورق ژلاتين را در آب سرد بگذاريد تا نرم شود.
- سپس شير را داغ کنيد.
ـ ورق هاي ژلاتين را به شير داغ افزوده و مايع را به تدريج به زرده هاي تخم مرغ اضافه نماييد.
- خامه را با پودر قند بزنيد تا فرم بگيرد.
- سفيده را با هم زن بزنيد تا کاملاً سفت و سفيد شود.
- سپس سفيده و خامه را به مواد بالا اضافه نماييد.
- ته ظرف مناسبي را با مربا و گردو يا پسته تزئين کنيد و بقيه پسته و گردو را داخل مواد بريزيد و مخلوط نماييد.
- اين مخلوط را به آرامي در ظرف تزيين شده بريزيد و در يخچال به مدت سه ساعت قرار دهيد و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نماييد.
? تذکر: مي توانيد به مواد پلمبير مقداري بستني وانيلي اضافه نماييد. در اين صورت پلمبير بايد تا زمان سرو در فريزر بماند. (ميزان بستني لازم 300 گرم مي باشد).
منبع:www.vista.ir