? مواد لازم:
برنج: سه پيمانه
هويج: 500 گرم
گوشت چرخكرده: 200 گرم
پياز متوسط: يك عدد
كشمش پلويي: يك پيمانه
زعفران آبكرده: يك دوم پيمانه
روغن: به ميزان لازم
? طرز تهيه:
ابتدا برنج را كه از قبل خيس كردهايم، آبكشي كرده و كنار مي گذاريم. سپس هويجها را خلالي خرد كرده و تفت ميدهيم. گوشت را نيز با يك عدد پياز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ريزههاي كوچك درست كرده و سرخشان ميكنيم.
آنگاه كشمشهاي شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده و نيمي از زعفران آب كرده را به آن اضافه ميكنيم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمي از برنج آبكشي ريخته و روي آن مقداري از مواد آماده شده را ميريزيم، اين كار را لايهلايه تكرار ميكنيم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روي آن مابقي زعفران را ريخته و ميگذاريم برنج دم بكشد. در مرحله آخر، هنگامي كه برنج دم كشيد، روي آن روغن گرم شده را ريخته و در ظرف مورد نظر ميكشيم.
منبع:www.vista.ir