جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
با يكديگر روراست باشيم
-(0 Body) 
با يكديگر روراست باشيم
Visitor 380
Category: دنياي فن آوري
امروزه به يمن ارتباطات، رازهاي ناگفته بسيار به داشته ها تبديل مي شوند.راه هاي سخت و دشوار همواره پيمودني است، ولي به هرحال خالي از لطف نيست بد نيست در عصر پرشتاب و الكترونيكي امروز كه به سرعت در موج و نقطه سير مي كند به ارتباط مستقيم با انسان ها، به احساسات و مسايل مهم انساني هم توجه كافي داشته باشيم.صحبت كردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن، مستلزم عملكردهاي مختلف بدن است كه اهداف متفاوتي را تحقق مي بخشد. انسان از مراحل اوليه پيدايش خود بر روي زمين در مورد يافته هاي مطالعات و تأثيرات نسبي چهار رفتارفوق پيوسته موفق به ابداعاتي شده است. برابر اين تحقيقات انجام شده زمان صرف شده در مراوده هاي ارتباط عادي توسط افراد معمولي به شرح زير است:
گوش دادن(42درصد)، صحبت كردن (32 درصد)، خواندن (15درصد) و نوشتن (11 درصد) به طور متوسط تأثيرگفتاري74) درصد وقت ما را دربرمي گيرد. اما نمي توانيم مقايسه از دو نوع رفتار گفتار و نوشتار را برحسب ميزان نسبي مفهومي كه از آنها حاصل مي شود داشته باشيم، زيرا نوشتن راهي دقيق تر و روشن تر براي انتقال اطلاعات است و در گفتار، اطلاعات اضافي و كلمات و تكرار و بي دقتي است كه در نوشته اتفاق نمي افتد. بيشترين تأثير مراوده بين مردم به گفتار بستگي دارد و كمترين آن به نوشتار.
ارتباط يكي از نزديكترين و غيرملموس ترين عناصري است كه ما در تمام لحظه ها با آن زندگي مي كنيم، عاملي است بسيار قوي و مسلط بر رفتارها، باورها، عادات و نگرش به جهان هستي و نقش بسزايي در بسياري موفقيت ها و يا ناكامي ها دارد. چرا كه انسان در چهار بعد ارتباطي محدود مي باشد:
«خدا، خود، طبيعت و ديگران و جامعه جهاني»
ارتباط مؤثر، كلامي، غيركلامي و احساسي است كه طي فرآيندي فرد به احساس آرامش رضايت و بيان نيازها و عقايد و خواسته هاي خود مي رسد.
ارتباط با خدا- امري لطيف و شخصي است كه انسان از طريق آيين و دعا و عشق و فطرت به آن دست مي يابد. ولي مهم آن است كه باور كنيم در زندگي ما تكيه گاهي وجود دارد كه هيچ گاه فرو نمي ريزد. ارتباط با خود و عزت نفس در جامعه ما كلمه اي آشنا و پرمفهوم است. خداوند در قرآن كريم (سوره اسراء آيه 7) مي فرمايد «ما فرزندان آدم را كرامت بخشيديم و او را بزرگ كرديم، و در بر و بحر سيرش داديم» كه دلالت بر عظمت انسان و معادل قراردادن او با جهان هستي دارد.
اساس ارتباط با جمعيت آن در هماهنگي با طبيعت و كل جهان هستي است خصوصاً توجه به اصل بخشندگي بي دريغ طبيعت كه شبانه روز و پيوسته بدون هيچ چشم داشتي مي بخشد و مي بخشد و ما را سرشار از انرژي مثبت و ژرف نگري مي كنند.
ارتباط با ديگران، از رمزهاي كليدي موفقيت انسان است، هرچه ارتباط بهتر و مؤثرتري با بهره وري از موارد بالا با ديگران داشته باشيم احساس رضايت و موفقيت بيشتري خواهيم داشت. به فرموده مولاعلي(ع) «كسي كه خويشانش را برخودش محترم شمرد از خواسته هاي پست دوري مي گيرد» پس بجاست خود را دوست بداريم و براي خود احترام قايل شويم.
توماس هريس در كتاب وضعيت آخر، چهار حالت در ارتباط با ديگران مطرح مي سازد: الف) «من خوبم تو خوب نيستي» كه منجر به خودبيني، تحميل مواضع به ديگران و سلطه گري مي شود.
ب) «تو خوبي من خوب نيستم» موجب احساس حقارت و كوچكي شده و مانع ارتباط است.
ج) «من خوب نيستم تو هم خوب نيستي» موجب دعوا و مبارزه و تلافي مي شود.
د) «من خوبم تو هم خوب هستي» تنها اين وضعيت است كه موجب برقراري ارتباط مؤثر براساس احترام مي شود.
پس بيان خود را گزيده و با ملايمت و وقار و آرام ايراد كن و بگذار صدايت آسوده و آرامش بخش باشد به هنگام شرح دادن از لحن دوستانه و صداي بالا استفاده كن، اما در انتها به ضعف گرايش پيدا نكند و لازم است:
- خطاي افراد را از شخصيت شان جدا بدانيم و برچسب و دروغگوئي، تنبلي و... نزنيم
- با نوع نگاه، حركات چشم و جملات كوتاه خوب و بادقت گوش دهيم و از قضاوت و نصيحت بپرهيزيم.
- پيام هاي منفي غيركلامي مانند اخم كردن، بي حوصلگي، قيافه خشمگين نداشته باشيم.
- صحبت با ديگران را خوب شروع كنيم، مقدمه چيني شاد و مطلوب ما را ياري مي دهد.
- از تن صدا و آهنگ مناسب استفاده كنيم تا يكنواخت و خسته كننده نباشد.
- احساسات خود را صادقانه بيان كنيم و امنيت و اعتماد بيافرينيم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image