مواد لازم:
يك كيك اسفنجي مربع شكل به ضلع 18 سانتي متر
يك كيك اسفنجي نيم كره
250 گرم مربا يا مارمالاد تمشك
100 گرم پودر نارگيل
150 گرم خامه زده شده
5 عدد اسمارتيز
225 گرم خمير مارسيپان (يا خمير توت)
چند قطره زعفران حل شده در آب
طرز تهيه:
كيك مربع شكل را از وسط به دو نيمه ببريد. كمي خامه زده شده را در ميان آنها بريزيد و آنها را روي هم قرار دهيد. ديوارها و سطح روي كيك را با لايه اي از مربا يا مارمالاد و تمشك بپوشانيد و با نوك يك چاقو خطوطي به شكل آجرهاي ديوار روي آن رسم كنيد. پودر نارگيل را روي سطح كيك و ديواره اي آن بپاشيد.كيك اسفنجي نيم كره را روي اين ديوارك قرار داده و سطح روي آن را با خامه بپوشانيد. با استفاده از خمير مارسيپان و يا در صورتي كه خمير مارسيپان در دسترس نباشد، خمير توت دست و پا و كلاه آدمك را درست كنيد و در جاي مناسب روي كيك قرار دهيد. در آخر اجزاي صورت آدمك را با اسمارتيز درست كنيد.
منبع:www.vista.ir /ج