|
فوندوي گوجهفرنگي
-(0 Body)
|
فوندوي گوجهفرنگي
Visitor
338
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: کره دو قاشق سوپخوري آرد يک قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي 3 قاشق سوپخوري آب گوشت دو پيمانه پيازکوچک يک عدد پنير گودا 400 گرم گوجهفرنگي يک عدد جعفري خردشده يک قاشق سوپخوري سير يک حبه طرز تهيه: درظرف فوندو آرد را با کره سرخ کنيد، رب گوجهفرنگي را به آن اضافه کرده تفت دهيد، سپس آب گوشت جوشان را روي آن بريزيد و حرارت را ملايم کنيد. گوجهفرنگي را يک دقيقه در آب جوش قرار داده و سپس 1 دقيقه در آب سرد قرار دهيد تا پوست آن جدا شود. سپس تخمهاي آنرا بيرون آورده و خرد نماييد و به مواد ذکر شده اضافه کنيد. پياز و سير را خرد کرده و پنير را به صورت حبههاي کوچک برش داده و همراه پياز و سير در ظرفي ريخته، حرارت را ملايم کنيد و به آرامي تفت دهيد تا پنير ذوب شود. سپس آن را با خامه ، ادويه جات و جعفري خردشده به فوندو اضافه کرده و با تکههاي نان سفيد ميل نماييد. منبع:www.vista.ir /ج
|
|
|