اگر شما از كساني هستيد كه آلوي قطره طلا را تهيه كرده ايد و مقداري از آنها در يخچال منزل مانده و شما قصد سفر داريد و فكر مي كنيد بعد از برگشتن آلوها خراب مي شوند ، قبل از رفتن آنها را به آلو بخارايي با كيفيت عالي تبديل كنيد .
به اين صورت كه ظرفي را تا نيمه پر از آب كنيد و روي حرارت قرار دهيد . وقتي به جوش آمد آلوها را درون آن ريخته اگر آب از جوش افتاد قدري صبر كنيد تا دوباره به جوش آيد . بعد آن را خاموش كرده در ظرف را مي گذاريم و صبر مي كنيم تا خنك شود . پوست آلوها به راحتي از آنها جدا مي شود . آلوهاي پوست گرفته را در سبدي قرار داده و در آفتاب گذاشته ، خشك مي كنيم دقت كنيد خيلي خشك نشود .
ضمنا مي توانيم آلوها را به لواشك هم تبديل كنيم . به اين صورت كه مقدار كمي آب روي آلوها ريخته روي حرارت قرار مي دهيم و مي جوشانيم آنقدر كه آلوها له شود بعد از خنك شدن آنها را در سبدي ريخته و خوب صاف مي كنيم . آب صاف شده را توي سيني ريخته و در آفتاب قرار داده و تبديل به نان لواشك مي شود .
منبع:www.vista.ir /ج