? مواد لازم براي براي 2 نفر:
? ا عدد بادمجان از درازا به دو نيم شده،
? يک دوم فنجان روغن زيتون،
? نمک و فلفل به ميزان دلخواه،
? 4 عدد ميگو، يک هشتم فنجان ريحان،
? 2 حبه سير،
? يک دوم فنجان پنير،
? 1 فنجان مغز نان،
? يک دوم فنجان آب
( زمان پخت: 35 دقيقه )
? طرز تهيه:
فر را با 350 درجه فارنهايت گرم کنيد. گوشت داخل بادمجان را باقاشق خالي کنيد و آن را خرد کنيد. روي بادمجان را با روغن زيتون بماليد و نمک و فلفل بزنيد و کنار بگذاريد. ميگو را در يک چهارم فنجان روغن زيتون به اضافه ريحان و سير سرخ کنيد. سپس گوشت خرد شده بادمجان را اضافه کرده هم بزنيد و نمک و فلفل بزنيد و آب را ريخته بگذاريد 5 دقيقه بجوشد. سپس در يک کاسه بزرگ مغز نان تست شده و پنير خشک رنده شده مخلوط کنيد در صورت خشک بودن مخلوط کمي روغن زيتون اضافه نماييد. با اين مخلوط شکم بادمجان را پر کنيد و از پنير روي آن بپاشيد و مدت 30 دقيقه درون فر گذاشته تا آماده شود.
منبع:www.vista.ir /ج