مواد لازم:
گوشت ماهيچه گوسفندي : 750 گرم
نعناع : 200 گرم
جعفري ساطوري شده : 200 گرم
شنبليله : 100 گرم
لپه : 150 گرم
گوجه سبز : 5 عدد
روغن : 4 قاشق سوپخوري
پياز : 1 عدد
زردچوبه : 1 قاشق مربا خوري
فلفل : قدري
نمک : قدري
رب گوجه فرنگي : قدري
طرز تهيه:
گوشت را تکه تکه ميکنيم و ميشوئيم و با لپه و پياز خرد کرده و 5 تا 6 ليوان آب در حرارت ملايم بار ميکنيم، تا کمي گوشت بپزد بعد هستههاي گوجه سبزها را بيرون ميآوريم و داخل آن ميکنيم سپس سبزي (که شامل يک کيلو نعناع و جعفري است) را تميز و خرد ميکنيم و با روغن کمي سرخ مينمائيم و داخل گوشت ميريزيم و ميگذاريم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سيب زميني پوست گرفته با کمي نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه ميکنيم. در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافي است.
منبع:www.vista.ir /ج