? مواد لازم:
? فيله گوساله:300 گرم
? جعفري:نصف پيمانه
? نعناع:نصف پيمانه
? سس گوجه:يك قاشق چايخوري
? روغن مايع:2 قاشق سوپخوري
? سيب زميني سرخ شده:2 عدد
? نمك و فلفل:به ميزان لازم
? سير:يك حبه
? آب ليمو:كمي
? طرز تهيه:
ابتدا فيله را به قطر 8 سانت بريده و با گوشتكوب آن را ميكوبيم.پس از اين كار روي گوشت را با سس گوجه، پياز، جعفري، نعناع تزيين و آن را 10 دقيقه در روغن سرخ كرده و اواخر پخت به آن نمك و آب ليمو اضافه ميكنيم.
منبع:www.vista.ir /ج