مواد لازم:
براي هر 75 گرم خامه يک قاشق سوپخوري خاکه قند (در حدود 25 گرم) در نظر ميگيريم.
دستور تهيه:
خامه و خاکه قند را مخلوط ميکنيم و ظرف خامه را روي يخ ميگذاريم و خامه را ميزنيم تا سفت شود و فرم بگيرد (فرم گرفتن خامه حدي است که اگر با قاشق روي خامه را خط بياندازيم خط قاشق محو نشود، در صورتي که خامه را پيش از حد فرم گرفتن بزنيم کره ميشود) ممکن است به اين خامه مقداري سفيده تخممرغ مخلوط کنيم در اين صورت به نسبت هر 75 گرم خامه يک عدد سفيده تخممرغ در نظر ميگيريم. سفيده را جداگانه آنقدر ميزنيم تا سفت شود بهطوري که از تخممرغ زني نريزد، به نسبت هر دو سفيده تخممرغ يک قاشق سوپخوري خاکه قند با آن مخلوط مينمائيم و اين سفيده را کم کم داخل خامه زده شده ميريزيم خوب مخلوط ميکنيم.
منبع:www.vista.ir /ج