جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عدسي ميجو
-(2 Body) 
عدسي ميجو
Visitor 708
Category: دنياي فن آوري
? مواد اوليه:
? عدس يک ليوان
? سيب‌زميني متوسط يک عدد
? پياز سرخ شده سه قاشق غذاخوري
? آرد يک قاشق غذاخوري
?تخم مرغ دوعدد
? مرزه خشک يک قاشق غذاخوري ( اگر مرزه در دسترس نداشتيد مي‌توانيد از شنبيله خشک يا هر سبزي معطر ديگر هم استفاده کنيد)
? روغن مايع دوقاشق غذاخوري
? نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

عدسي ميجو

? طرز تهيه:
عدس را مي‌پزيم و بعد از پختن، آب آن‌را کنار گذاشته و عدس را مي‌کوبيم تا کاملن له شود.
در ظرفي روغن ريخته و پياز سرخ شده را همراه با آرد کمي تف مي‌دهيم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن مي‌زنيم و عدس کوبيده شده را به‌همراه آب‌عدس داخل آن مي‌ريزيم. اگر آب‌عدس کم بود يک ليوان آب جوش به آن اضافه مي‌کنيم. سيبب‌زميني راخرد کرده و داخل عدس مي‌ريزم و مي‌گذاريم عدسي جا بي‌افتد. بعد از اين‌که سيب‌زميني‌ها پخته شد و عدسي غليظ شد دو عدد تخم مرغ را داخل ان مي‌شکنيم و بعد از چند جوش که تخم مرغ‌ها داخل عدسي بسته شد و پخته, عدسي آماده است.
در شب‌هاي سرد زمستان عدسي که يک غذاي کامل و خيلي هم سريع آماده مي‌شود , خيلي مي‌چسبد.
عدسي را مي‌توانيد با آبليمو و يا رب انار بخوريد همراه با ترشي.
در ترکي بجنوردي به عدسي مي‌گويند: " ميجو" و از غذاهاي خوشمزه و مورد علاقه همه است.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image