? مواد اوليه:
? عدس يک ليوان
? سيبزميني متوسط يک عدد
? پياز سرخ شده سه قاشق غذاخوري
? آرد يک قاشق غذاخوري
?تخم مرغ دوعدد
? مرزه خشک يک قاشق غذاخوري ( اگر مرزه در دسترس نداشتيد ميتوانيد از شنبيله خشک يا هر سبزي معطر ديگر هم استفاده کنيد)
? روغن مايع دوقاشق غذاخوري
? نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
? طرز تهيه:
عدس را ميپزيم و بعد از پختن، آب آنرا کنار گذاشته و عدس را ميکوبيم تا کاملن له شود.
در ظرفي روغن ريخته و پياز سرخ شده را همراه با آرد کمي تف ميدهيم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن ميزنيم و عدس کوبيده شده را بههمراه آبعدس داخل آن ميريزيم. اگر آبعدس کم بود يک ليوان آب جوش به آن اضافه ميکنيم. سيببزميني راخرد کرده و داخل عدس ميريزم و ميگذاريم عدسي جا بيافتد. بعد از اينکه سيبزمينيها پخته شد و عدسي غليظ شد دو عدد تخم مرغ را داخل ان ميشکنيم و بعد از چند جوش که تخم مرغها داخل عدسي بسته شد و پخته, عدسي آماده است.
در شبهاي سرد زمستان عدسي که يک غذاي کامل و خيلي هم سريع آماده ميشود , خيلي ميچسبد.
عدسي را ميتوانيد با آبليمو و يا رب انار بخوريد همراه با ترشي.
در ترکي بجنوردي به عدسي ميگويند: " ميجو" و از غذاهاي خوشمزه و مورد علاقه همه است.
منبع:www.vista.ir /ج