هر آن چه كه بايد از برنج يا پلو بدانيم
-(5 Body)
|
هر آن چه كه بايد از برنج يا پلو بدانيم
Visitor
371
Category:
دنياي فن آوري
هنوز هم بخش اصلى غذاى روزانه ما ايرانى ها، برنج است اما گاه اين برنج قابل خوردن نيست يا شور مى شود يا بى نمك و يا اصلا مى سوزد. سرآشپز چند راه حل ساده سراغ دارد تا پلوى تان بيشتر و بهتر قابل خوردن باشد. الف ـ اگر برنج شما بيش از اندازه جوش خورده بود، مى توانيد 2 تا 3 قاشق غذاخورى آبليمو به آن بيفزاييد تا برنج تان خراب نشود. ب ـ براى اين كه برنج شما از سفيدى بدرخشد مى توانيد چند قاشق ماست درون ظرف برنج در حال جوشيدن بريزيد. ج ـ چنان چه برنج تان بوى سوختگى گرفت دو راه حل وجود دارد، نخست يك تكه نان روى برنج بگذاريد و موقع كشيدن، نان را برداريد. راه ديگر اين كه پيازى را پوست بكنيد و درون برنج پخته شده بگذاريد، به اين ترتيب پياز بوى سوختگى را به خود مى گيرد. د - اگر در پى شويد پلوى خوشمزه تر هستيد از ادويه مخصوص پلو كه سبزرنگ است ( در عطارى ها موجود است) استفاده كنيد، مى توانيد بعد از آبكش كردن برنج، كمى ادويه لابه لاى برنج بپاشيد. ه ـ براى خوشمزه تر شدن شيربرنج، برنج را با شير بخيسانيد. اين كار باعث مى شود شير برنج تان طعم بهترى داشته باشد. و ـ چه بسيار پيش آمده كه برنج تان بى نمك شده باشد اين بار چنان چه باز هم نمك را فراموش كرده ايد، موقع كشيدن برنج نمك را با مقدار كمى آب و روغن مخلوط كنيد و روى برنج بريزيد. هرگز نمك را مستقيم در روغن نريزيد، زيرا نمك در روغن حل نمى شود. ز ـ چنانچه برعكس حالت قبل پيش آمد يعنى برنج تان شور شد، موقع آبكش كردن برنج آب بيشترى روى برنج داخل آبكش بريزيد. اما اگر بعد از آبكش كردن برنج متوجه شورى اش شديد ديگر چاره اى براى برطرف كردن شورى آن نداريد مگر اين كه خورش را بى نمك تهيه كنيد. ح ـ اين بار چنان چه مى خواهيد برنج را آبكش كنيد يك ليوان از آب آن را برداريد و با يكى دو قاشق ماست مخلوط كنيد. اين آب برنج در صورتى كه شور نباشد براى بچه ها بسيار مفيد است. ط ـ برنج خشك بو گرفته را روى يك سطح پهن كنيد، البته در سايه تا بوى نامطبوع آن از بين برود زيرا نور آفتاب سبب خرد شدن برنج مى شود و حالتش را از دست مى دهد و حين ريختن در آب جوش از هم وا مى رود. پخت برنج براى خانم هاى كارمند: بيشتر زنان شاغل وقتى ظهر به خانه مى آيند فرصت پختن برنج را ندارند و يا اين كه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده كنند، بنابراين اگر شما هم شاغليد مى توانيد صبح يا شب قبل برنج را آبكش كنيد، البته كمى آن را خشك برداريد. سپس ته ديگ برنج را آماده كرده و برنج را درون قابلمه بريزيد و قابلمه را داخل يخچال قرار دهيد. به هنگام بازگشت به خانه، برنج را كمى آب و روغن بدهيد و آن را دم كنيد تا سالاد را آماده كنيد برنج تان دم كشيده و تبديل به پلو شده است!
|
|
|