|
كتلت گياهى
-(0 Body)
|
كتلت گياهى
Visitor
368
Category:
دنياي فن آوري
در اين شماره طرز پخت يك كتلت را نوشته ايم كه بيشتر به مذاق گياهخواران خوش مى آيد. گفتنى است اين غذا در شمار غذاهاى صد درصد ايرانى است. موادلازم: سيب زمينى متوسط 4 عدد، پياز متوسط 1 عدد، آرد لپه 4 قاشق غذاخورى، آرد سوخارى 1 قاشق غذاخورى، آردنخودچى 1 قاشق غذاخورى، سويا 1 پيمانه، نمك و فلفل 2 قاشق چايخورى و 8/1 قاشق چايخورى، زيره سياه و زردچوبه 4/1 قاشق چايخورى و 2 قاشق چايخورى، سبزيجات معطر خشك (ترخون، مرزه) 1 قاشق غذاخورى، روغن مايع 2/1 پيمانه. شيوه پخت: ابتدا سويا را آماده مى كنيم (سويا را يك ساعت در آب خيس مى كنيم)، سيب زمينى و پياز خام را پوست گرفته، همراه با سويا چرخ مى كنيم و سپس آرد لپه، آرد سوخارى، آرد نخودچى، نمك،فلفل، زردچوبه و زيره را افزوده، خوب ورز مى دهيم به طورى كه حالت چسبندگى پيدا كند و بعد سرخ مى كنيم و بعد همراه ليموترش، خيارشور، گوجه فرنگى وسيب زمينى سرخ شده سرو مى كنيم. نكته: مى توانيد نصف مايه را با سبزيجات معطر مخلوط كرده و سپس آن را سرخ كنيد.
|
|
|