جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوفله بادنجان
-(2 Body) 
سوفله بادنجان
Visitor 372
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
پنير گروير : 150 گرم
زرده تخم مرغ : 6 عدد
سفيده تخم مرغ : 8 عدد
سس مايونز : 2 فنجان
بادمجان : 5 عدد
روغن : 5 قاشق سوپخوري
فلفل : قدري
نمک : قدري

سوفله بادنجان

طرز تهيه:
فر را قبلاً با حرارت 400 درجه گرم مي‌کنيم بادنجان سرخ و خرد شده به مقدار 2.5 فنجان و قارچ و هويج را ريز خرد مي‌کنيم بعد زرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب مي‌زنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب مي‌کنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف مي‌پاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و بادنجان سرخ و خرد شده و آماده شده را باين مايه اضافه مي‌کنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر مي‌زنيم که از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط مي‌کنيم و در ظرف آماده شده مي‌ريزيم، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتي‌متر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله مي‌پاشيم.
در ظرف يا سيني فر کمي آب مي‌ريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار مي‌دهيم و کف فر مي‌گذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم مي‌کنيم. سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت به‌ هيچ وجه در فر را باز نمي‌کنيم. سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملاً طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقيماً کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف‌تر مي‌شود. سوفله را مي‌توان با يکي از سبزي‌هاي فوق تهيه کرد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image