?مواد لازم براي 2 نفر:
ماهي كپور 500گرم
روغن 3 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز 1قاشق چاي خوري
نمك 1قاشق چاي خوري
پودركاري 1قاشق چاي خوري
زردچوبه 1قاشق چاي خوري
آرد 1 قاشق غذاخوري
گشنيز 250گرم
شنبليله 50 گرم
تمبرهندي 150گرم
پيازمتوسط 2عدد
سير 2پر
?طرزتهيه:
سيروپياز را در روغن سرخ كرده وقتي پيازها طلائي رنگ شد , گشيز وشنبليله ساتوري شده را در آن بريزيد. پس از اينكه سبزي بخوبي سرخ شد, پودركاري , زردچوبه وآرد را در آن ريخته و تفت بدهيد. تمبرهندي را كه قبلاً در يك ليوان آب خيس نموده ايد , از صافي عبور داده وهسته هاي آنرا بگيريد. سپس آب تمبرهندي وفلفل قرمز را در سوپ ريخته بگذاريد به مدت 15 دقيقه بجوشد. پس از آن , ماهيها را كه سرو دم آنها را بريده وتميز نموده ايد در قابلمه ريخته ودر حرارت كم بمدت 20 دقيقه ديگر بجوشانيد.
بجاي سير مي توان از پودر سير استفاده كرد. از غليظ شده اين سوپ مي توان بعنوان خورشت استفاده نمود.
منبع: www.vista.ir /ج