نرگسي شبيه كوكو است با اين تفاوت كه آن را هم نمي زنيم. چنان چه دقت كرده ايد لوبياي سبز تازه به بازار آمده است گرچه از نوبرانه آن كمي گذشته اما شما مي توانيد همين امشب اعضاي خانواده را به خوردن نرگسي لوبيا سبز دعوت كنيد. اين غذا ايراني و مدت زمان پخت آن فقط 20 دقيقه است.
? مواد لازم:
? لوبيا سبز: نيم كيلو،
? پياز متوسط: 2 عدد، تخم مرغ: 4 عدد،
? جوش شيرين: يك قاشق مرباخوري،
? روغن: 150 گرم.
? شيوه پخت:
سروته لوبيا را مي گيريم و نازك خلال مي كنيم. و در آب جوش مي ريزيم. بعد از دو يا سه دقيقه جوش شيرين و نمك را اضافه مي كنيم. سپس لوبيا پخته را در صافي مي ريزيم تا آب آن كاملا گرفته شود. پياز را نيز خلال كرده تا حد طلايي شدن در روغن سرخ مي كنيم. پياز را سپس با لوبيا روي حرارت مي گذاريم تا آب آن كاملا كشيده شود. پس از آن با پشت قاشق لوبيا را صاف مي كنيم و تخم مرغ ها را منظم روي آن مي شكنيم و كمي نمك و فلفل به آن ها مي زنيم و روي حرارت ملايم مي گذاريم و در آن را مي بنديم. كافي است فقط سفيده تخم مرغ ها بسته شود. نرگسي آماده است آن را در ديس بكشيد.
منبع: www.vista.ir /ج