مواد لازم براي 6 نفر:
نخود=500گرم
روغن کنجد=1ليوان
سير=1بوته
نمک=بقدر کافي
ليمو ترش=2عدد
زيتون سياه=مقداري
پاپريکا(يا فلفل قرمز کوبيده)=2/1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
نخود را چند ساعت قبل خيس کرده،پوست مي گيريم. اگر فرصت نبود،ابتدا نخود را پخته،بعد پوست آنرا مي گيريم. در هر حال نخود پوست گرفته را با مقداري آب و يک بوته سير پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا مي پزيم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد مي کنيم. نخود بايد طوري پخته باشد که پس از چرخ کردن، هيچ زبري نداشته باشد. روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود مي ريزيم و به هم مي زنيم تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب يک عدد ليمو را مي گيريم و با پوره مخلوط مي کنيم. مخلوط را مي چشيم و نمک آن را اندازه مي کنيم. هومز بدست آمده را در يک ظرف گود بلورين مي ريزيم، رويش را با پشت قاشق صاف مي کنيم و فلفل قرمز را روي آن مي پاشيم. يک دانه ليموي ديگر را حلقه حلقه مي بريم. با اين حلقه ها و مقداري زيتون سياه روي هومز را تزئين مي کنيم. بقيه زيتونها را در ظرف جداگانه اي مي ريزيم و سر ميز مي بريم.