جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حليم وشله زرد
-(1 Body) 
حليم وشله زرد
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري
گرچه طى سال حليم وشله زرد مى خوريم اما اين غذا به نوعى خاص پيوندهاى مناسبتى هم دارند در ايام ويژه همچون تاسوعا و عاشورا وعزادارى هاى مذهبى و نذرهاى خاص خانوادگى و... در ماه مبارك رمضان خوردن حليم كم روغن نخستين سفارش غذايى محققان تغذيه به هنگام افطاراست.

حليم

موادلازم: گوشت سردست گوسفند: 500 گرم ، گندم پوست گرفته: 500 گرم ، پياز: يك عدد متوسط ، نمك و فلفل .
شيوه پخت: گندم رادرآب مى خيسانيم. گوشت را به همراه پياز با حرارت كم خوب مى پزيم.سپس گندم را با كمى نمك پخت مى دهيم و به همراه گوشت پخته شده وكمى فلفل مى كوبيم و روى حرارت كم مى گذاريم تا اندازه اى كه كش بيايد. روى حليم را پس از كشيدن آن در كاسه اى از جنس چينى ، با دارچين و شكر و خلال پسته تزيين مى كنيم.

شله زرد

موادلازم: برنج: يك كيلو ، شكر: يك كيلو، روغن: 150گرم ، خلال بادام: 150گرم، خلال پسته: 50گرم ، زعفران حل شده درآب: 3 قاشق غذاخورى و گلاب: يك پيمانه، دارچين: مقداردلخواه.
شيوه پخت: برنج را پيمانه كرده و6 برابرآن آب مى افزاييم و مى گذاريم كاملا مغز پخت شود سپس شكر را اضافه كرده ومى گذاريم جابيفتد. كاربعدى شما ، افزودن آب زعفران وروغن وگلاب وبادام است تا دوباره جا بيفتد. اين غذاى نذرى را با دارچين وخلال پسته تزيين مى كنيم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image