مواد لازم:
تخم مرغ : 9 عدد
گوشت مرغ : 150 گرم
کالباس : 150 گرم
قارچ : 150 گرم
خامه : 150 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
براي تهيه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم و ميزنيم تا کاملاً کف کند، کمي نمک و فلفل و سه قاشق شير را داخل تخم مرغ ميريزيم و بههم ميزنيم، بعد تابه مناسبي را که لبه آن تقريباً به ارتقاع 2.5 سانتيمتر باشد روي آتش ميگذاريم و سه قاشق روغن را در تابه ميريزيم و ميگذاريم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مايه تخم مرغ و شير را در تابه ميريزيم بهطوري که سطح تابه پوشيده شود. يک لحظه در تابه را ميگذاريم تا املت بسته شود، بعد املت را با يک چنگال و يک کفگير بهدقت لوله ميکنيم.
با 9 عدد تخم مرغ سه عدد املت ساده مطابق دستور فوق تهيه ميکنيم و يک پيمانه مرغ پخته شده خرد شده با نصف پيمانه کالباس يا ژامبون خرد شده و نصف پيمانه قارچ خرد شده سرخ شده را با 150 گرم خامه و کمي نمک و فلفل مخلوط مينمائيم و اين مواد را سه قسمت مساوي کرده و لاي هر املت يک قسمت از آن را ميريزيم و لوله مينمائيم.
منبع: www.vista.ir /ج