|
کلوچه اسفناج
-(4 Body)
|
کلوچه اسفناج
Visitor
747
Category:
دنياي فن آوري
براي 2 تا 3 نفر - زمان پخت 15دقيقه ? مواد لازم: ? آرد معمولي: 50 گرم ? زده تخم مرغ: 1عدد ? شير: يک چهارم فنجان ? مارگارين: 1 قاشق غذاخوري ? آرد براي پاشيدن: 1قاشق غذاخوري ?پنير پيتزا رنده شده: 25 گرم ? ژامبون خرد شده: 40 گرم ? قارچ دکمه اي خرد شده: 40 گرم ? روغن: 1 قاشق غذاخوري ? اسفناج: 50 گرم ? طرز تهيه: اسفناج را 3 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا نرم شده و آب آن کاملاً کشيده شود. زرده تخم مرغ، آرد، کمي نمک و در صورت تمايل کمي فلفل را در کاسه اي بريزيد و نصف شير را به خمير اضافه کنيد تا خمير نرمي آماده شود. اسفناج پخته شده را به آن اضافه کنيد. مارگارين را داخل ماهيتابه داغ کنيد. 1قاشق غذاخوري آرد را روي آن بريزيد و باقيمانده شير را به تدريج به آن بيفزاييد و صبر کنيد تا به جوش آيد. گاهي آن را هم بزنيد. پنير، ژامبون و قارچ را داخل سس بريزيد و حرارت را خيلي کم کنيد و در قابلمه را ببنديد. کمي روغن در ماهيتابه داغ کنيد، 2 قاشق از مايه را در آن بريزيد. ماهيتابه را تکان بدهيد تا مايه کاملاً پهن شود چند دقيقه بعد آن را پشت و رو کنيد تا طرف دوم هم طلايي شود. کلوچه را داخل بشقاب سر بدهيد. به همين ترتيب همه مايه خمير را آماده کنيد. توجه داشته باشيد کلوچه ها را روي هم نگذاريد و بين آنها کاغذ روغني قرار دهيد تا به هم نچسبند.کلوچه ها را در بشقاب بگذاريد از مخلوط دوم وسط آن بريزيد و خمير را روي مخلوط تا کنيد. در هر بشقاب 3 کلوچه بگذاريد و با برش هاي گوجه فرنگي و سيب زميني آن را سرو کنيد. منبع:www.vista.ir /ج
|
|
|