مواد لازم:
مرغ=100 گرم
برنج=2/1 ليوان
آب=8 ليوان
کره=1 قاشق غذاخوري
جعفري ريز شده=3/1 ليوان
نمک و فلفل=بمقدار لازم
طرز تهيه:
1. مرغ را تکه مي کنيم خوب مي شوييم و در قابلمه مي رييم.سپس آب را به آن اضافه مي کنيم.
2. ابتدا شعله را زياد مي کنيم تا آب بجوش آيد سپس شعله را کم کرده و مي گذاريم مرغ به مدت 2 ساعت بپزد.
3. پوست واستخوان مرغ را جدا کرده و آن را ريش ريش مي کنيم.
4. مرغ ريش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روي حرارت ملايم مي گذاريم.
5. برنج و جعفري را به آن اضافه مي کنيم.
6. نمک و فلفل را اضافه کرده مي گذاريم سوپ به مدت 2 ساعت با حرارت ملايم درست شود.
7. در اخر کره را به آن اضافه کرده هم مي زنيم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص مي ريزيم.