مواد لازم:
گوجه فرنگي- پوست کنده =6عدد متوسط
سيب زميني= 3عدد متوسط
پياز قرمز 3=عدد متوسط
شيويد تازه- خرد شده =5/1فاشق غذاخوري
نعنا تازه- خرد شده 1=قاشق مربا خوري
جعفري تازه- خرد شده= يک سوم پيمانه
کرفس= 2ساقه
سير- ريز ريز خرد شده يا له شده= 2حبه
روغن زيتون= يک چهارم پيمانه-(60ميل)
نمک و فلفل= به اندازه کافي
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها را به صورت ورقه هاي نازک مي بريم.سيب زميني و پيازها را از بلندي برش مي دهيم.کرفس ها را از بلندي برش هاي کوچک مي دهيم.
ظرف فر را چرب و فر را گرم مي کنيم نيمي از گوجه ها را ته ظرف مي چينيم تمام مواد را روي گوجه ها مي ريزيم و مابقي گوجه ها را روي خوراک مي چينيم. جعفري، نعنا و شيويد را با هم مخلوط و روي خوراک مي پاشيم. سير و نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و روغن زيتون را روي تمام سطح خوراک مي ريزيم.
خوراک را در فر به مدت 30دقيقه مي گذاريم اگر سبزيجات نپخته بود آنفدر در فر مي گذاريم تا سبزيجات پخته و ترد شود.